Nog bezig met ‘Corona-schoonmaken? STOP ERMEE.!!

nog-bezig-met-‘corona-schoonmaken?-stop-ermee.!!

02-08-20 03:36:00,

x
X
Van boodschappenwagentjes, tafelbladen, deurknoppen, etc. etc. etc..
Nog bezig met ‘Corona-schoonmaken?
STOP ERMEE.!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Enkele weken geleden verscheen een artikel van professor microbiologie dr. Emanuel Goldman van de Amerikaanse Rutgers Universiteit, in het tijdschrift ‘The Lancet Infectious Diseases’ (HIER), waarin duidelijk de conclusie getrokken wordt, dat de kans dat het virus via oppervlaktes van mens tot mens kan springen, ‘niet significant’ is en -sterker nog- ‘niet eens meetbaar’.. Studies die aantonen dat het coronavirus uren tot zelfs dagen kan overleven op een glad oppervlak zoals een winkelwagentje, een bureau of een liftknopje, ‘hebben weinig overeenkomst met de echte wereld’, constateert de wetenschapper. (Zie de tekst hierboven uit het artikel)

Deze vermeende overdracht van virusdeeltjes via oppervlakte contact met voorwerpen, kwam kort na het begin van de corona-uitbraak op de agenda te staan, nadat diverse onderzoeken aangetoond zouden hebben, dat dit virus wel twee tot zes dagen intact kan blijven op gladde oppervlaktes. Dat leidde tot een wereldwijde schoonmaakdrift, uiteenlopend van extra reinigingsrondes op kantoor tot het bekende karretjesschoonmaakritueel bij de ingang van de supermarkt.

DE OVERDUIDELIJKE CONCLUSIE VAN DIT ONDERZOEK UIT FEBR. 2020 WORDT KEIHARD BEVESTIGD.. WIE LAAT ONS ZO IN ANGST BADEN..?? (klik voor artikel van begin april, op de afbeelding)

Maar de studies waarop alle heisa is gebaseerd (HIER), zijn uitgevoerd met enorme concentraties virus, van miljoenen tot tientallen miljoenen virusdeeltjes, soms nog in een badje van beschermende buffervloeistof (HIER)  ook. Dat is veel meer dan de honderden tot duizenden virusdeeltjes die in werkelijkheid in uitgehoeste, -genieste of geademende druppeltjes zitten, aldus de microbioloog. Dus is NU de gerechtvaardigde vraag, wie deze onderzoeken BEWUST EN MANIPULATIEF heet willen beïnvloeden, om een voor hen gewenst resultaat te krijgen..!!??

Ook wijst Goldman op deze studie uit 2004 (HIER), met de voorloper van het huidige virus, het sarsvirus: ‘De auteurs probeerden de echte situatie na te bootsen met een patiënt die een oppervlak besmet. Maar er werd geen intact virus op het oppervlak gedetecteerd.’ Het is bijzonder hoe de wetenschappers ook gewoon mensen blijken en maar moeilijk van de overtuiging dat oppervlaktebesmetting WAAR IS,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: