Massa demonstratie in Berlijn ondanks medialeugens – De Lange Mars plus

massa-demonstratie-in-berlijn-ondanks-medialeugens-–-de-lange-mars-plus

03-08-20 09:44:00,

In de Duitse pers circuleert het bericht dat tussen de 10 en 20 duizend mensen afgelopen zaterdag 1 augustus geprotesteerd hebben, tegen 1,3 miljoen mensen volgens de organisatoren. Via de Duitse vrije pers komen we tot een ander beeld van deze nu al legendarische betoging tegen de anticorona maatregelen tijdens de Dag van de Vrijheid.

Het is de grootste vreedzame demonstratie in de geschiedenis van Berlijn. Er zouden nog meer mensen aanwezig geweest zijn maar deze zijn verhinderd door honderd kilometer file op de wegen rond de Duitse hoofdstad.

Ondanks acties van de massa media om de demonstratie in een kwaad daglicht te stellen. Tegelijkertijd zijn deze media-acties voor de bevolking weer een bewijs dat ze leugenachtig zijn.

Kijk zelf maar, naar dit 5,5 uur durende videoverslag.

Of deze indrukwekkende beelden.

De Duitse vrijheidsbeweging is al vele maanden vrijwel dagelijks actief met demo’s in tal van steden en plaatsen. Ondanks dat de vrijheidsactivisten door de Duitse media belachelijk gemaakt worden en beschuldigd van ultra rechtse sympathieën. De Duitse regering heeft blijkbaar eerder deze week nog geprobeerd via de media te suggereren dat de demo afgelast was.

Al deze inspanningen van de autoriteiten zijn tevergeefs. Op 1 augustus zien we een voorlopig hoogtepunt van de vrijheidsbeweging in Duitsland. De Duitsers weten als geen ander volk wat het is om je vrijheid te moeten inleveren. Zij zijn op dit moment de meest actieve pleitbezorgers van een leven in vrijheid in plaats van in een 1,5 meter samenleving met mondkapje en andere beperkingen.

Om 16:45 uur midden tijdens de toespraken verschaft de politie zich toegang tot het podium en verklaart de demo voor beëindigd. Daar zijn de honderdduizenden aanwezigen het niet mee eens en zij weigeren naar huis te gaan. De organisatie roept de demonstranten op niet naar dit bevel te luisteren!

De mensen roepen in spreekkoren ‘Verzet” (Widerstand) en “Wir bleiben hier”. De demo wordt dan ook tot laat in de avond voortgezet.

De Berliner Zeitung schrijft over de historische demonstratie:
“Dicht tegen elkaar aan en zonder de afstandsregels in acht te nemen staan tienduizenden op de ‘Straße des 17.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: