Corona Onderzoekscommissie – Deel 1 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-onderzoekscommissie-–-deel-1-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

04-08-20 06:09:00,

Belediging van royalty’s of noodzakelijk proces?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

Mijn oproep voor een „tribunaal“ of buitenparlementaire onderzoekscommissie (1) werd van YouTube verwijderd. Citaat: aangezien „het voordeel van sociale distantie of zelfisolatie expliciet in twijfel wordt getrokken volgens de aanbevelingen van de WHO of de lokale gezondheidsautoriteiten. (2) De WHO had het land Zweden echter uitdrukkelijk geprezen, hoewel het geen volledige lockdown afdwong en de grondrechten niet opschortte. Dus eigenlijk is alleen het deel „lokale gezondheidsautoriteiten“ mogelijk als reden. Dus als een YouTube-post wordt verwijderd met verwijzing naar een „lokale gezondheidsinstantie“, kan men het niet echt iets anders noemen dan CENSURE.

De post riep niet op tot „verzet“ en riep ook niet op tot gedrag dat in strijd is met legitieme of andere wetten. Er werd alleen maar gevraagd om een publieke controle op het optreden van de regering, die dit dus moet rechtvaardigen.

Als de staat, of zijn uitvoerende organen in de vorm van particuliere ondernemingen, ermee wegkomt, betekent dit dat elke vorm van verhoor van overheidsmaatregelen binnenkort in gevaar komt. Het is immers niet alleen in het geval van een pandemie dat sociaal „gevaarlijk“ gedrag kan optreden. Neem bijvoorbeeld de discussie over migratie, waar het migratiepact al een duidelijke definitie geeft van gedrag ten nadele van de vrijheid van meningsuiting (3).

Gelukkig zijn er echter duizenden mensen die eisen dat de regering verantwoordelijk wordt gesteld voor haar daden. En sommigen van hen hebben een extraparlementaire corona-commissie van onderzoek (4) opgericht en hebben al verschillende hoorzittingen gehouden. Hier zijn enkele inzichten in de bevindingen, alleen al van de eerste hoorzitting. Hoe kan men vier uur lang verklaringen van een absolute insider samenvatten die in het kader van de Raad van Europa al een wereldwijde corruptiezaak aan het licht heeft gebracht?

Leren van de onderzoekscommissie voor de Mexicaanse griep (1)

De eerste sessie bestond in eerste instantie uit een interview met Dr. Wolfgang Wodarg, die verslag deed van zijn ervaringen met een soortgelijk „pandemisch“ incident in het geval van de Mexicaanse griep in 2009. Na de introductie van de persoon (pneumoloog, internist, arts voor volksgezondheid en milieuhygiëne, voormalig hoofd van een volksgezondheidsafdeling,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: