Op naar Berlijn – We blijven mensen en laten ons niet herprogrammeren tot biorobots! | KenFM.de

op-naar-berlijn-–-we-blijven-mensen-en-laten-ons-niet-herprogrammeren-tot-biorobots!-|-kenfm.de

04-08-20 06:09:00,

De waanzin gaat, de nieuwe normaliteit komt eraan…

Een commentaar van Hermann Ploppa.

Berlijn, Berlijn, we zijn er! We zijn hier aangekomen voor de eerste centrale demonstratie tegen het Corona-regime, vlak voor de poorten van die betonnen paleizen waar de mensen zitten die al die rotzooi hebben gemaakt. die ons land in de modder juichen. Maar wie zijn alleen de agenten van die discrete dames en heren die de wereld besturen? We zijn in Berlijn om het duidelijker dan ooit te maken: het Corona-regime is de meest totalitaire aanval op onze vrijheid, onze menselijkheid, onze natuur die ooit in de geschiedenis is gepleegd. Alles kruipt nog steeds, beetje bij beetje. Maar wat als tijdelijke voorzorgsmaatregel voor de duur van enkele weken aan de mensen buiten het land werd verkocht, blijkt nu meer en meer massaverkrachting op lange termijn te zijn. Wat begon als een quarantaine wordt nu steeds meer een gijzeling van de hele bevolking. En het einde is nog steeds niet in zicht.

Er zijn dus goede redenen om massaal op te komen voor onze waardigheid. Voor onze vrijheid. Voor onze menselijkheid. Voor ons nederige bestaan als onderdeel van de levende wereld. Hoezeer we deze keer ook zullen zijn: we zijn nog steeds veel te weinig in de confrontatie met de totalitaire dreiging! Maar dit is het begin. En dit is wat telt.

Voor Corona droomden de vele mensen die nu opstaan er niet van om politiek actief te worden. Mevrouw Merkel en haar onnozele gezelschap hebben nu het beste, het intelligentste en het creatiefste uit het midden van onze samenleving onder dwang gepolitiseerd en in strijders voor een betere wereldorde veranderd. En dit zijn mensen die zich in het midden van hun professionele leven bevinden. Die niet zo gemakkelijk opgeven. Ze analyseren wat er fout ging en doen het dan beter.

Toch moet ik toegeven dat ik nog steeds niet precies weet wie de hoofddaders van de Corona-misdaad zijn. Wat zijn de motieven van deze discrete dames en heren? De Corona-hype kan toch niet gewoon een even slim als verraderlijk businessmodel van de farmaceutische industrie zijn? We voelen een zeer gerichte druk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: