Australië gaat voorop in coronawaanzin met 2e lockdown – De Lange Mars plus

australie-gaat-voorop-in-coronawaanzin-met-2e-lockdown-–-de-lange-mars-plus

06-08-20 01:59:00,

In de Australische deelstaat Victoria is vanaf 2 augustus overal een mondkapje verplicht. In bepaalde gebieden is daarnaast het ontvangen van bezoek of op visite gaan bij mensen thuis verboden. Elkaar bezoeken in een restaurant is wel mogelijk. De Victoriaanse deelstaatregering zegt een verklaring te hebben voor de verregaande en tegenstrijdige maatregelen. Lees hun krankzinnige redenering.

Regeringsverklaring Andrews

Laten we nog even door de regeringsverklaring heenlopen en vooral de toelichting bekijken op de maatregelen.

Saillant detail is dat de Premier aanvankelijk vond dat het dragen van muilkorven niet noodzakelijk was. Ter motivatie vertelt de regering de bevolking het volgende verhaal. Door je gezicht af te dekken bescherm je de (let op) extra vrijheden die de gemeenschap geniet. En als bonus mogen zaken openblijven en mensen werk geven. Alsof voor de lock down het niet voorkwam dat zaken in business waren en mensen werk hadden.

Echter vanaf zondagavond 2 augustus mogen mensen in bepaalde delen van Melbourne niet meer bij elkaar op visite, wel mogen ze met elkaar een restaurant bezoeken. Het staat er echt!!
De verklaring hiervoor, schrijft de premier, is data! Ja, want buiten het werk is elkaar bezoeken thuis de belangrijkste reden voor het overdragen van het virus.

En dat moet je dan als inwoner van dit barre land maar geloven. Of niet. Dat maakt geen moer uit. Luisteren, gehoorzamen moet je in ieder geval.
Aan het einde van de verklaring van de Premier staan nog wat suggesties, en hij vraagt om hulp.  Hij vraagt de bevolking opofferingen te doen en liegt erop los. Dat zal echter niemand die de corona crisis volgt nog verbazen. Hij schrijft letterlijk:

‘Door je vriend niet te bezoeken, kan je een leven redden
Door je moeder niet te omhelzen, kan je haar in leven houden
en door je gezicht te bedekken, help je mee aan de veiligheid van iedere Victoriaan’

Binnenvallen woonhuizen

Dit zijn Premier Dan Andrews (‘Dictator Dan’) voornaamste maatregelen:

  • Avondklok van 20 uur tot 5 uur in Melbourne metro gebied,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: