Corona – de waarheid in 7 minuten | Stichting Vaccin Vrij

corona-–-de-waarheid-in-7-minuten-|-stichting-vaccin-vrij

06-08-20 06:30:00,

Graag maken wij u opmerkzaam op het filmpje ‘Corona – de waarheid in 7 minuten’, van www.the-iceberg.net

Deze video is een zeer korte samenvatting van wat er gebeurde en nog steeds gebeurt als reactie op de – zogenaamde – killer virus pandemie. Het verklaart in eenvoudige bewoordingen hoe men ons heeft doen geloven dat er een ‘nooit eerder geziene’ uitbraak was van een enorm dodelijk virus. We hebben geen unieke uitbraak gezien. Maar er is paniek ontstaan rond een vrij ‘normaal’ nieuw Coronavirus, dat (zoals onafhankelijke wetenschappers ons vóór de ‘pandemie’ vertelden) vergelijkbaar bleek te zijn met een flinke griep (met andere worden COVID-19 is zo besmettelijk en zo dodelijk als Influenza).

Op de website van the iceberg vindt u drie redenen waarom het coronavirus geen killervirus is. Zeer de moeite waard om kennis van te nemen!

“Misschien is het tijd dat we onze reacties heroverwegen. Misschien moeten we ‘sociale distancing’ in twijfel trekken, het ‘nieuwe normale’ in twijfel trekken, het ‘coronavaccin’ en de hele ‘crisis’ in twijfel trekken. Misschien is het een goed idee om onszelf te informeren, en onafhankelijke wetenschap, open discussie en gezond verstand te omarmen.” – Stefan Noordhoek

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: