Transgenderrazernij schaadt vrouwen, homo’s en dokters • Omroep Ongehoord Nederland

transgenderrazernij-schaadt-vrouwen,-homo’s-en-dokters-•-omroep-ongehoord-nederland

06-08-20 09:35:00,

Bouwdozen zijn een blok aan ons been aan het worden. Niet allemaal natuurlijk, maar de militante voorhoede die met getrokken zwaard het biologische sekseverschil bestrijdt. Omdat zíj ‘in het verkeerde lichaam’ zouden zijn geboren, mag niemand man of vrouw zijn. Sekse is in de postmoderne filosofie een sociale constructie: het man- of vrouw-zijn wordt ons opgedrongen door de vermaledijde patriarchale cultuur en dus moet het verdwijnen.

De transgenderlobby verkeert de laatste jaren in een toestand van razernij tegen vrouwen, homo’s en dokters. Dit uit zich in cancel-gedrag, zoals ook de schrijfster J.K. Rowling ondervond toen ze een grapje maakte over ‘mensen die menstrueren’, een voorbeeld van het bizarre politiek-correcte taaltje dat tegenwoordig verplicht is, wil je niet voor ‘transfoob’ worden uitgescholden.

Begin vorig jaar las ik een verontrustend verhaal van de conservatieve Heritage Foundation over het hoge percentage leerlingen met genderdysforie. 2 procent van de Amerikaanse middelbare scholieren noemt zichzelf transgender volgens landelijk onderzoek.

Vooral meisjes hebben hier last van. De Engelse overheid heeft daarom in 2018 een onderzoek gelast naar aanleiding van het snel en sterk ‒ met 4000 procent (!) ‒ gestegen aantal meisjes dat zich tot een ‘genderkliniek’ had gewend met een verzoek tot ombouwen (ik vermoed dat het onderzoek nog niet klaar is).

Wat is hier aan de hand?

In elk geval zegt het iets over jonge mensen die zich onzeker voelen en zijn gaan denken dat het een oplossing is als ze een nieuwe identiteit construeren door hun lichaam te laten verminken. En bijna niemand doet iets, want massa’s weldenkende mensen zijn in de ban van de hedendaagse lhbtiq+-agenda.

De media zijn al om. De transgenderzaak wordt gepresenteerd als de nieuwe mensenrechtenkwestie, een logisch vervolg op vrouwen- en homorechten. Als je voor vrouwenemancipatie bent, steun je ook de translobby. Ben je voor het homohuwelijk? Dan ook voor het recht van bouwdozen op medisch geknutsel om zelf een kind te kunnen ‘baren’ (tot ‘man’ omgebouwde vrouwen behouden hun inwendige geslachtsorganen en moeten nu ‘personen met een baarmoeder’ worden genoemd).

Ik denk dat homo’s er verstandig aan zouden doen de T’s uit de letterbak te gooien. Voor vrouwen is het meest in het oog springende nadeel de sport.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: