Corona-maatregelen worden stap voor stap onmenselijker

corona-maatregelen-worden-stap-voor-stap-onmenselijker

09-08-20 06:40:00,

Het begon in maart met een ‘intelligente’ vorm van huisarrest en de strenge isolatie van bejaarden. Toen kwamen de 1,5 meter-eis, de mondkapjesplicht in het OV, later uitgebreid naar drukke stedelijke centra, gevolgd door de  push om je te laten testen en de vastlegging van je persoonsgegevens als je op een terras plaatsneemt of een restaurant binnengaat. En de spoedwet uiteraard als ‘corona’ op dit duistere werk.

In Duitsland is inmiddels al sprake van thuisisolatie van positief geteste kinderen, een vorm van psychisch geweld, hoe je het ook wendt of keert. Als ouders daar niet aan medoen lopen ze het risico dat hun kind uit huis geplaatst wordt.

Zo wordt een niet-bestaande pandemie bestreden en zo wordt steeds duidelijker dat het helemaal niet gaat om zorg voor jouw en mijn welzijn, maar om iets heel anders. En dat ‘iets’ neemt steeds griezeliger vormen aan. Vormen waar alleen het woord fascisme nog bij past.

Steeds Orwelliaanser

Iedere keer als we ons niet verzetten tegen een nieuwe ‘verstrenging’ ligt de volgende alweer op de loer. Het wordt steeds Orwelliaanser. Als dit zo doorgaat, verandert onze samenleving in een concentratiekamp.

De vraag is bij welke corona-maatregel voor jou de grens ligt.

Wanneer zeg jij: TOT HIER EN NIET VERDER?

Bij gedwongen intubatie van geliefden als ze ademhalingsproblemen hebben?

Bij het verbod van alternatieve medicijnen?

Bij gewdongen testen?

Bij het 24/7 monitoren van al je gangen middels een corona app?

Bij een mondkapjesplicht binnenshuis?

Bij aansporingen om ongewenst gedrag te melden via kliklijnen?

Bij deportatie van ‘besmette’ gezinsleden en hun opsluiting in quarantainecentra?

Bij gedwongen vaccinatie?

De uithuisplaatsing van ‘coronakinderen’ is nu door de Duitse autoriteiten in de week gelegd. Dat gebeurt via de media, zoals ook bij ons steeds visjes worden uitgeworpen. Blijft groot protest uit, dan gaan we naar de volgende stap.

De woede onder Duitse ouders is gelukkig groot. Zie de video hieronder.

Voor deze vader is de grens bereikt.

Waar ligt die VOOR JOU?

Gerelateerd

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

– Wat Je Op Het Malieveld Niet Mocht Horen – Toespraak van Bas Filippini: “De keizer heeft geen kleren aan;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: