De Waardigheid van de Mens | Mieke Mosmuller

de-waardigheid-van-de-mens-|-mieke-mosmuller

09-08-20 06:25:00,

door

Mieke Mosmuller

08-08-2020

2 commentaren
Print!

In deze video probeert Mieke Mosmuller toegang te vinden tot een hogere ontwikkeling van de mens. Het gaat niet zozeer om de fysieke en de gezondheidstoestand, maar om een reflectie op de menselijke waardigheid, die ieder mens in zichzelf kan vinden en realiseren. De huidige crisis zou een heel andere weg op gaan. Bekijk video op YouTube

Mieke Mosmuller

De Waardigheid van de Mens door Mieke Mosmuller

Commentaren

  • Interessante beschouwing: ‘crisis van het geweten’. Tegenwoordigheid van geest is en blijft belangrijk. Daarnaast of misschien beter gezegd daarmee ook: dat mensen elkaar goed verstaan, zich daartoe inspannen. Het menselijk geweten maakt een ontwikkeling door. Zal je video-serie met belangstelling gaan volgen, Mieke.

  • Wat is trouwens een treffende Duitse term of aanduiding voor de Nederlandse uitdrukking ‘tegenwoordigheid van geest’?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: