Roel Coutinho..?? Als IEMAND dient te zwijgen..?!

roel-coutinho??-als-iemand-dient-te-zwijgen.?!

09-08-20 08:18:00,

Roel Coutinho..?? Als IEMAND dient te zwijgen..?!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Roel Coutinho, hier in een ‘optreden’ bij Pauw & Witteman, tijdens de SARS-uitbraak. Daarbij werden de vragen rondom zijn geloofwaardigheid steeds sterker..! (Let op de ingestudeerde opgehaalde-wenkbrauwen-verwondering…!)

Heb je het gelezen? Gepensioneerd oud-RIVM-medewerker, Roel Coutinho ‘hekelt het vrijblijvende beleid van het RIVM’ inzake de Corona-aanpak. Maar bij ons rijst de vraag, of het niet schandalig is, dat je als oud-directeur lekker vals tekeer gaat, tegen je oud-collega’s..! Of vind jij dit wel een normale zaak? En waarom moet of zou je -als je dit allemaal al vindt- het RIVM op de hak nemen en bij naam gaan noemen.. Het is in onze ogen vals en minimaal ACHTERBAKS.. MAAR WÉL PRECIES WAT WE VAN COUTINHO KONDEN VERWACHTEN..!!

En als IEMAND zijn mond zou moeten houden over deze huidige situatie, dan is het dhr. Roel Coutinho wel. Want wat is deze man een gladde, sluwe medicus geweest zeg! Veel lezers zullen nog weten wat meneer Coutinho heeft uitgehaald, maar voor degenen die dat niet weten, laten we je graag nog even terugblikken.

Maar eerst, wat is er nu aan de hand volgens deze gladde dokter, wat verkeerd zou zijn. Zó verkeerd, dat hij het nodig vond, zijn oud-werkgever (Coutinho is met pensioen) te kakken te zetten? Volgens een statement van Coutinho, over het coronabeleid van de Nederlandse regering, blijkt dat hij het té vrijblijvend en inconsequent vindt.. Roel Coutinho is microbioloog en oud-afdelingsdirecteur van het RIVM, dat ‘Centrum Infectieziektebestrijding’ heet. Kennelijk vond hij het tijd, volkomen ongevraagd (?), zijn verhaal te vertellen over o.a. de Nederlandse actie op de Corona-virusuitbraak. Wellicht is hij van mening, dat programma’s als OP1 hém zouden moeten uitnodigen, in plaats van bijv. dierenarts Ab Osterhaus, met wie hij in tijde van de ‘Mexicaanse Varkensgriep’ de Nederlandse bevolking angst, angst en nog eens angst aanjoeg.

Een volslagen MISLEIDING zijn beleid en maatregelen destijds
Zo oordeelde de Raad van Europa, na gedegen onderzoek. (HIER, HIER en HIER)  WAAROM ROEL COUTINHO nou de Nederlandse bevolking moest misleiden, is natuurlijk de vraag. Waren er verborgen banden met de farmaceutische industrie, die diepe, heel diepe zakken heeft voor promotie, lobbywerk etc. etc.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: