Corona Onderzoekscommissie – Deel 2 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-onderzoekscommissie-–-deel-2-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

10-08-20 07:58:00,

Belediging van royalty’s of noodzakelijk proces?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

In deel 1 van deze serie hebben we verslag gedaan van het begin van de eerste sessie van de extraparlementaire onderzoekscommissie, getiteld „Leren van de onderzoekscommissie voor de Mexicaanse griep“ (1). Maar nadat de geschiedenis en de blootstelling van de eerste pandemie was verteld, nadat de WHO haar definitie van pandemieën blijkbaar had aangepast aan de duidelijke wensen van de farmaceutische industrie, ging het interview met Dr. Wolfgang Wodarg al snel over op andere onderwerpen. De analysemethode werd al besproken en de vraag werd gesteld waarom Duitsland het zo goed doet in vergelijking met de VS of Italië. Tegen het einde van de tweede video van de hoorzitting ging het onderwerp over het vermoedelijke nieuwe vaccin waar de politici op wachten.

Het Corona-vaccin in discussie

Wodarg vermoedde dat een mogelijk vaccin tegen corona, zoals dat tegen de griep, elk jaar zou moeten worden vernieuwd. Hij noemde ook een studie waarin werd vastgesteld dat mensen die tegen griep gevaccineerd zijn, minder kans hebben om griep te krijgen, maar meer kans om andere virussen te krijgen dan een niet-gevaccineerde controlegroep. Daarom is het nut van een griep- of coronavirusvaccinatie omstreden. De resultaten van studies geven aan dat als één virus wordt onderdrukt, andere een „gemakkelijkere tijd“ hebben. Wodarg was verbaasd dat het Paul Ehrlich Instituut en het Robert Koch Instituut de politieke stelling delen dat „normaliteit alleen kan worden bereikt door vaccinatie“.

De commissie maakte bezwaar tegen het feit dat de politici het over een nieuw soort vaccinatie hebben. Waarop Wodarg stelde dat er veel verschillende benaderingen zijn voor de ontwikkeling van vaccins, aangezien veel verschillende bedrijven nu de duidelijk winstgevende vaccinatiesector willen betreden.

Hij wees op het voorbeeld van Novartis. Novartis produceert stoffen in bioreactoren waaruit de antigenen worden gewonnen. Het nieuwe type vaccins zou dit proces nu vrijwel verplaatsen naar het menselijk lichaam. De mens wordt een bioreactor. De „vaccin“-fabrikant produceert helemaal geen vaccin meer, maar iets wat verondersteld wordt om mensen zelf fragmenten van het virus in hun lichaam te laten produceren. We zouden genetisch gemodificeerd zijn zodat onze cellen antigenen produceren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: