GROEP INTERNATIONALE ARTSEN ROEPT PERS OP VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN – Viruswaarheid

groep-internationale-artsen-roept-pers-op-verantwoordelijkheid-te-nemen-–-viruswaarheid

10-08-20 06:38:00,

GROEP INTERNATIONALE ARTSEN ROEPT PERS OP VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN

Tijdens de persconferentie van internationale medisch specialisten zijn ernstige feiten naar boven gekomen aangaande het internationale beleid omtrent de aanpak van Corona, kritische vragen worden gesteld over de rol van de WHO, de politiek en de pers.

De WHO, een particuliere organisatie heeft vanaf het begin een bepalende rol als het gaat om beleidsvoering omtrent Corona. Een van de vragen die wordt gesteld is waarom de WHO autopsie heeft afgeraden? Normaliter wanneer nieuwe virussen uitbreken behoort autopsie tot de standaard procedure. Nog een opvallend feit is de verandering van de definitie pandemie. Waarom gebeurt dit onder toeziend oog van onafhankelijke regeringen, gezondheidsinstellingen en gekwalificeerde experts?

De artsen presenteren ook cijfers uit internationaal onderzoek dat gedaan is naar de negatieve gevolgen die de maatregelen op kinderen hebben. Het is van essentieel belang dat kinderen een normaal leven kunnen leiden, contact hebben met zowel leeftijdsgenootjes als volwassen, spelen en naar school gaan. Door de opgelegde maatregelen zijn kinderen die opgroeien in achterstandswijken vaker het slachtoffer van extreme armoede, 25% loopt risico op misbruik.

Het frappante aan alles is dat de politieke agenda internationaal overeenkomt. De wereldbevolking is massaal slachtoffer van het grootste experiment ooit, namelijk dat van gedragsbeïnvloeding. Het enige virus dat er heerst is angst en de media heeft hierin niet zijn verantwoordelijkheid genomen om mensen te voorzien van goede, betrouwbare informatie.

Het is daarbij niet eerder in de geschiedenis voorgekomen dat de politiek zich heeft uitgesproken over medische behandelingen. HCQ in combinatie met zink is door zowel door de media als de politiek ontkend en niet serieus genomen, terwijl deze behandeling in een vroeg stadium zeer veel effect heeft op het verloop van het ziektebeeld. De landen die de richtlijnen van de WHO niet gevolgd hebben staan er beter voor dan de landen die dit wel hebben gedaan.

Nu, zeker in Europa, mensen onder druk worden gezet om zich te laten testen op SARS-CoV-2 en in Duitsland Jeugdzorg wordt ingezet om deze druk op te voeren door ouders te bedreigen met opsluiting van kinderen voor de duur van de quarantaineperiode in gesloten inrichtingen, willen wij zeker de presentatie van dr. Maria Jose onder de aandacht brengen die zeer diep ingaat op de materie der PCR testen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: