Fraude-artikel Lancet maakt HCQ kapot..!

fraude-artikel-lancet-maakt-hcq-kapot.!

11-08-20 03:04:00,

Als inleiding op dit artikel, een post van FB, waarin we een perfecte inleiding zagen voor het onderstaande artikel over HCQ. Inmiddels gebleken, een beproefd -maar niet wetenschappelijk goed onderzocht- middel tegen corona/covid-19, in een vroeg- en midden-stadium. (Met dank aan Mario Popma):

Aan een vriend die zich ‘machteloos voelt in deze oorlog’

Onderschat de bewijskracht van de waarheid niet, daar is inmiddels geen leugen meer tegen bestand, dat moet je echt weten. En de weerstand neemt weliswaar van beide kanten toe, maar het verzet staat aan de kant van de overgrote meerderheid, wiens ogen en oren open zullen gaan. Door ons, ook door jou. Ik zal even proberen hier nu zo kort en krachtig mogelijk één doorslaggevend aspect weer te geven wat enerzijds voor velen in eerste instantie te onvoorstelbaar voor woorden is. Maar waar jij en de anderen ook de winnende hand in zullen zien. In elk geval op voorhand de moreel winnende kant.

Het betreft HCQ oftewel hydroxychloroquine. De bewijzen dat het geneesmiddel HCQ, in combinatie met Zink en een anti-bioticum, mits in vroeg stadium toegepast, de ziekenhuisopnames en sterftecijfers met 50 tot 80% terugbrengt, zijn hard rond en onweerlegbaar..!

Verder werd zowel in Nederland als onder meer in de VS in de verzetsmedia al ruim gepubliceerd over het aangetoonde bedrog rond door WHO frauduleus ontworpen onderzoek, naar de werkzaamheid van HCQ, om het in een slecht daglicht te stellen. Onder meer het prestigieuze medisch wetenschappelijke tijdschrift ‘The Lancet’ moest een artikel terugtrekken. (gebaseerd op verzonnen en vervalste data). Maar de WHO baseerde wel hierop het besluit om HCQ te verbieden!

Dit besluit werd tot heden niet alleen gehandhaafd maar sterker nog, aldus dr Zelenko (ook HIER) in aflevering 315 vd War Room Pandemic eerste half uur, het betreffende verbijsterende besluit werd genomen NA het terugtrekken van het artikel.

Het komt erop neer dat hydroxychloroquine in de weg staat om nieuwe dure medicijnen èn de vaccins er d.m.v. een verkorte ‘noodwetgeving’ doorheen te drukken. Dat kan namelijk alleen, binnen de eigen regels van o.a. de Amerikaanse FDA , food and drug administration, als géén alternatief medicijn voorhanden is. M.a.w., HCQ kan een belemmering vormen voor de miljarden handel in Covid-vaccins..!

Maar inmiddels ligt alles al op straat!  » Lees verder

%d bloggers liken dit: