Gehoorzaamheid, Fase II: Niet ziek, maar tot zwijgen gebracht door Tom Wellbrock. | KenFM.de

gehoorzaamheid,-fase-ii:-niet-ziek,-maar-tot-zwijgen-gebracht-door-tom-wellbrock-|-kenfm.de

11-08-20 06:39:00,

Een opmerking van Tom Wellbrock

Nadat de demonstratie op 1 augustus 2020 in Berlijn eerder door de modder in de media was gesleept als een gebeurtenis van de „Corona ontkenners“, „vaccinatie tegenstanders“, „nazi’s“ en „samenzweringstheoretici“, werd het al snel duidelijk dat de poging om af te schrikken door middel van laster was mislukt. Het is waar dat de gegevens over het aantal aanwezige demonstranten – afhankelijk van het gezichtspunt – zijn ingekleurd. Maar er waren veel mensen op de weg, daar kan geen twijfel over bestaan.

Ook het feit dat er onder de vele mensen die op 1 augustus in Berlijn de straat op gingen, slechts een zeer hanteerbaar aantal mensen was die pasten bij het eerder veronderstelde profiel, dat de media hadden getekend, kan nauwelijks worden ontkend op basis van de talloze foto’s en live-streams. Toch wordt de demo geïnstrumenteerd door de media en de politiek verantwoordelijken. Maar dit is hoe het zou zijn gebeurd als de demo niet had plaatsgevonden. Omdat we ons in een nieuwe fase van een manipulatiegebeurtenis bevinden die zijn weerga niet kent.

De eerste lockdown was de fout van het virus’…

Naar mijn persoonlijke mening is er niet veel te verwijten aan de politieke leiders voor de periode waarin de crisis begon. Ze wisten niet waar ze mee te maken hadden en dat de aanvankelijke bagatellisering kort daarna werd omgezet in de grootste epidemie van de mensheid – Shit Happens!

Ook de lockdown was – hoewel de timing ongunstig was, maar hé, achteraf ben je altijd slimmer! – was in sommige opzichten begrijpelijk. Misschien had het zelfs het gewenste effect kunnen hebben als de federale overheid niet zo’n hopeloos verwarde aanpak had gevolgd.

Maar op één punt was iedereen het er wel over eens: het virus was verantwoordelijk voor de lockdown. Zijn agressiviteit en zijn hebzucht om leven te blazen waren de reden dat niet alleen het gezondheidssysteem (mogelijk) zijn grenzen heeft bereikt. Het heeft ook grote delen van de economie verlamd. Het menselijk leven komt op de eerste plaats, dat is de teneur.

In de tussentijd zijn we echter verder gegaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: