Na onze sensationele overwinning in Berlijn: “Het volgende spel is altijd het moeilijkste” | Door Hermann Ploppa | KenFM.de

na-onze-sensationele-overwinning-in-berlijn:-“het-volgende-spel-is-altijd-het-moeilijkste”-|-door-hermann-ploppa-|-kenfm.de

11-08-20 06:39:00,

„Het volgende spel is altijd het moeilijkste“ (1)

Volgende wedstrijd op 29 augustus, opnieuw in Berlijn!

Een standpunt van Hermann Ploppa.

De fantastische massademonstratie tegen het Corona-regime van Merkel en Co. was sportief. De beroemde krant met de vier brieven kwam erachter dat ‚hippies, beroepssporters en rechtsextremisten‘ op 1 augustus in Berlijn demonstreerden. Nu moet men toegeven dat het weer op die historische dag nogal suboptimaal was voor topsportevenementen.

Het was warm en droog, wat voor alle deelnemers een bijzondere uitdaging betekende. Nu verwachtte niemand, zelfs de organisatoren niet, dat de 500.000 deelnemers daadwerkelijk zouden verschijnen. Hoewel de podiumtechniek, de grote schermen en de luidsprekerboxen zijn ontworpen voor gigantische aantallen deelnemers, was het nog steeds niet mogelijk om het aantal deelnemers op te vangen. Rokende stroomgeneratoren die op dieselolie draaien, maken elke stroomonderbreking onmogelijk. Toen de ongeveer 800.000 deelnemers aankwamen, was er een tekort aan drank. De deelnemers vielen om in de hitte, en de stewards moesten de steegjes voor de paramedici vrijmaken. Dit was van groter belang dan het verzamelen van eventuele rechtsextremistische insignes, die onmiskenbaar, heel af en toe, wel bestonden.

De vertegenwoordigers van de Berlijnse Senaat stonden voor veel grotere uitdagingen. Zij en hun aanhangers van het Corona-regime waren het slachtoffer geworden van hun eigen wishful thinking. Ze hadden eigenlijk een maximum van 15.000 demonstranten gepland. De Berlijnse politie was dan ook slecht voorbereid op deze uitdaging.

Blijkbaar is er vanaf het begin geen versterking door eenheden uit andere Duitse staten overwogen. Zo hadden de Berlijnse politieagenten met hun wintervaste ridderuitrusting duidelijk te lijden onder de verzengende hitte. De Berlijnse Senaat had niet eens water of een paar canapés voor de officieren voorzien. Ook het wagenpark van de Berlijnse politie was ongelooflijk.

Oude Mercedes-busjes uit de jaren zeventig en tachtig, waarmee zelfs een schroothandelaar met een bel in de buitenwijken geen schroot zou verzamelen, dienden de vervelende politieagenten als mobiel onderstel.

Zelfs de agenten van de diepe staat waren zichtbaar onderbemand. De zogenaamde antifa, een kleurrijk, luidruchtig stelletje fulltime provocateurs en hun voetsoldaten die bier en Red Bull op twee benen drinken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: