ALARM Franse assemblee keurt maatregel goed om het doden van baby’s bij abortussen tot aan de geboorte mogelijk te maken

alarm-franse-assemblee-keurt-maatregel-goed-om-het-doden-van-baby’s-bij-abortussen-tot-aan-de-geboorte-mogelijk-te-maken

12-08-20 04:50:00,

De Franse Nationale Vergadering keurde deze maand een radicaal amendement voor abortus goed, waardoor ongeboren baby’s op elk moment van de zwangerschap kunnen worden geaborteerd.

Het Christelijk Instituut meldt dat de wijziging in wezen abortus op verzoek tot aan de geboorte zou legaliseren door abortussen voor “psychosociale problemen” zonder beperking toe te staan.

Momenteel zijn abortussen om welke reden dan ook legaal tot 12 weken zwangerschap in Frankrijk. Volgens het rapport worden elk jaar ongeveer 220.000 ongeboren baby’s in het land geaborteerd.

De pro-life organisatie Alliance VITA hekelde het pro-abortus amendement en merkte op dat het midden in de nacht werd besproken toen een groot deel van het publiek sliep.

“Het zou bestaande abortuswetten overbodig maken door het niet-verifieerbare criterium van ‘psychosociale nood’ te verbinden”, zei de organisatie in een verklaring. “Als het wetsvoorstel in wet wordt omgezet, zou het mogelijk zijn ‘medische abortussen’ uit te voeren tot een volledige zwangerschap.”

Klik hier om u aan te melden voor pro-life nieuwswaarschuwingen van LifeNews.com

Het amendement voor abortus is met slechts een klein aantal stemmen aangenomen door de Nationale Vergadering. Volgens het Christelijk Instituut heeft de vergadering 577 leden, maar slechts 101 stemden: 60 voor en 37 tegen. De wetgeving wordt nu ter overweging naar de Franse Senaat gestuurd.

Pro-life leiders bij Alliance VITA zeiden dat zwangere vrouwen “de volledige en onverdeelde” steun van de samenleving verdienen, maar het doden van een ongeboren baby door middel van een abortus is geen oplossing. Naast het vernietigen van het leven van een ongeboren baby, kan een abortus de fysieke en psychologische risico’s voor het leven en de gezondheid van de moeder vergroten, zeiden ze.

Alliance VITA drong er bij wetgevers op aan om het “bedrieglijke” pro-abortus amendement in te trekken. Het moedigde de regering ook aan om een ​​onderzoek uit te voeren om de oorzaken, omstandigheden en gevolgen van abortussen in de afgelopen 20 jaar te analyseren.
Bron: Lifenews

Alarm mensen wordt wakker

Dit zat er duidelijk aan te komen als je levende foetus cellen nodig hebt om in zoveel vaccins te produceren

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: