Doctors for Truth: “De coronacrisis is een politieke operatie.”

doctors-for-truth:-“de-coronacrisis-is-een-politieke-operatie.”

12-08-20 04:37:00,

Op zaterdag 25 juli werd in Madrid Doctors for Truth gepresenteerd, een internationale groep van artsen en zorgprofessionals. Zij deden een dringend beroep op collega’s, media en politici om met de corona-operatie te stoppen en de waarheid aan het licht te brengen.

Het initiatief wordt geleid door de Spaanse artsen Natalia Prego Cancelo en Angel Luis Valdepeñas. Tijdens de bijeenkomst maakten ze online contact met collega’s uit Duitsland, Argentinië en de Verenigde Staten.

In de zaal waren 400 artsen en andere zorgprofessionals en vertegenwoordigers van de media.

Cui bono?

Eén van de sprekers was de Duitse arts Heiko Schöning van de organisatie Ärzte für Aufklärung (zie video hieronder vanaf 06:50).

Een paar passages uit zijn toesspraak:

“Wij noemen onszelf een buitenparlementaire organisatie. Dat is zo, omdat de politici hun werk niet doen. Daarom is het aan ons om onderzoek te doen en om het goed te doen.

Onze conclusie is dat het officiële verhaal niet waar is. Wij zien geen verschil met een gewone griep. We kijken naar het medische bewijs. Het is eenvoudigweg niet waar dat dit een pandemie is. Het is fake.

Dan komt de vraag: waarom? Qui bono? Wie profiteert hiervan? Wie heeft zoveel macht dat hij deze fake aan de hele wereld kan opleggen?

Dit gaat helemaal niet over een ziekte. Dit gaat over jou en mij. Wij zijn het doelwit. Het gaat allemaal om de economie. En Covid-19 is de dekmantel.

Deze vreselijke situatie kost levens. In Duitsland is in de maanden maart en april 90 procent van de geplande operaties uitgesteld.

Wat nu vooral nodig is is solidariteit.”

De intentie is dat de Doctors for Thuth groepen in allerlei landen zich verenigen in World Doctors for Truth.

Toelichting door de initiatiefnemers van Ärzte für Aufklärung

In de video hieronder – gemaakt op 1 augustus, de dag van de mega-demonstratie in Berlijn – stellen de initiatiefnemers van Ärzte für Aufklärung zich voor. Het zijn drie artsen uit Hamburg: Walter Weber, Heiko Schöning en Okav Müller-Liebenau.

Op de website van Ärzte für Aufklärung staat een lijst met honderden artsen en zorgprofessionals die hun steun voor dit initiatief betuigen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: