Janet Ossebaard, Lange Frans, Jensen, Micha Kat, Sven Hulleman, Willem Engel, de giftige dubbelrol van gecontroleerde oppositie (deel 2)

janet-ossebaard,-lange-frans,-jensen,-micha-kat,-sven-hulleman,-willem-engel,-de-giftige-dubbelrol-van-gecontroleerde-oppositie-(deel-2)

12-08-20 01:45:00,

bron: news1.news

Janet Ossebaard, Lange Frans, Jensen, Micha Kat, Sven Hulleman, Willem Engel, allen zeggen zij hele goede en onthullende dingen, maar helaas is het juist nu zo belangrijk om de vermenging van die goede dingen met nonsense aan te kaarten. Eerder deed ik dat al in deel 1 van dit artikel.

Het is extreem belangrijk, omdat straks anders het vervuilde badwater weggeworpen wordt en u weet wat de betekenis van het gezegde “het kind met het badwater weggooien” is. Je gooit dan datgene wat goed is weg, omdat je het afrekent op het slechte. En dat is precies wat er aan staat te komen als we dit niet vroegtijdig stoppen.

Ik ga nog een stap verder en stel dat de gecontroleerde oppositie juist zoveel ‘goed’ naar buiten brengt (in de vorm van het ontmaskeren van heel veel kwaad), zodat straks al dat ontmaskerde kwaad besmet is met het vervuilde badwater. Anders gezegd:

De gecontroleerde oppositie laat u al het ontmaskerde kwaad in de wereld zien, maar vermengt dit met nonsense, zodat straks al dat kwaad in de wereld ook kan worden afgedaan als nonsense.

Het eindresultaat is dan niet alleen dat al dat ontmaskerde kwaad weer ongestraft voort kan woekeren, maar tevens dat iedereen die nog kritiek durft te leveren om de mainstream geschiedenis, op de mainstream media, op de mainstream wetenschap of op de mainstream politiek, geschaard zal worden onder die groep die nu zo duidelijk gedefinieerd werd door die gecontroleerde oppositie.

Die mensen krijgen dan voortaan het duidelijk stigma ‘complotdenker’ opgeplakt. Het mag niet de verbazing wekken als dat dan tot psychologische aandoening zal worden aangemerkt en voor een psychologische aandoening kan onder de op 1 januari 2020 in werking getreden wet dan mogelijk verplichte geestelijke gezondheidszorg worden opgelegd (wet verplichte GGZ).

Het is dus extreem belangrijk om de kwalijke rol van gecontroleerde oppositie te ontmaskeren, omdat zij juist al die geweldige ontmaskeringen doen, maar het omringen met vervuild badwater.

Als je de Janet Ossebaard serie Fall Cabal kijkt, dan kun je niets anders dan zeggen dat daarin onmiskenbaar veel waarheden zitten. Net zoals er in de podcasts van Lange Frans of van Sven Hulleman heel veel niet te miskennen waarheden zitten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: