Dag van de Verbinding in Den Haag op 15 augustus Samen tegen de Spoedwet – De Lange Mars plus

dag-van-de-verbinding-in-den-haag-op-15-augustus-samen-tegen-de-spoedwet-–-de-lange-mars-plus

13-08-20 08:00:00,

Op zaterdag 15 augustus organiseren meer dan dertig groepen de demonstratie ‘SAMEN tegen de SPOEDWET’ op de Dag van Verbinding. Volgens de organisatie horen onbewezen maatregelen met uiterst ondemocratische voorwaarden niet thuis in de wet. Ze zeggen dat de spoedwet van deze regering moet gestopt worden en suggereren dat mensen die zoiets voorstellen geen leiding zouden mogen geven. Deze demo is bedoeld, zeggen ze, om onze stem te laten horen tegen de Spoedwet, daarnaast staat ook het verbinden van mensen en groepen hierin centraal.

Uitnodiging

De organisatie nodigt groepen uit met hun eigen standpunten te komen. Je hoeft het niet met elkaars standpunten eens te zijn maar je kunt deze wel respecteren. Zij kunnen zich aanmelden bij Brabant in Opstand. Mochten groepen sprekers mee willen nemen of zelf de standpunten van een groep kenbaar willen maken, dan is dit mogelijk. Zij accepteren echter geen racisme, discriminatie en/of zwartmakerij van andere groepen en/of mensen.

Verbinding

Sinds april organiseren allerlei groependemonstraties  tegen de 1,5 meter maatschappij en de coronakolder. Hier kan je ze nog eens nalezen. Steeds zijn het weer andere groepen die mensen oproepen naar Den Haag of Amsterdam, Groningen of Rotterdam en Utrecht te komen. In die begindagen is de opkomst gering, en is de politie vaak hardhandig bezig, met name in Den Haag. De politie maakt het leven van de organisatoren lastig. Zij worden opgepakt of geïntimideerd tijdens hun democratische acties waarbij zij voor niet meer dan hun gerechtvaardigde mening uiten.

Bevrijdingsdag 5 mei betekende een omslag in de demonstraties tegen de coronawaanzin.
Deze dag zal de geschiedenisboeken ingaan als een zwarte dag van de democratie. Aanleiding is de demonstratie tegen de lock down en voor de vrijheid in Den Haag. Rond 12 uur komen ongeveer 300 mensen bij elkaar op de Koekamp voor een demo die in een klap duidelijk maakt hoe onvrij burgers zijn geworden. De politie voert die dag 88 mensen af.  Op de dag dat NL normaliter de vrijheid viert, zal voortaan getreurd worden over de begrafenis van de vrijheid.

Politieke Partij

Vanaf dan worden meer en meer mensen wakker en ook actief.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: