Nederland 7 augustus 2020 duidelijke HAARP cirkel zichtbaar: EMF straling veroorzaker opleving coronavirus-verschijnselen? (UPDATE)

nederland-7-augustus-2020-duidelijke-haarp-cirkel-zichtbaar:-emf-straling-veroorzaker-opleving-coronavirus-verschijnselen?-(update)

13-08-20 07:59:00,

(Update 19:30 uur) Eerder vandaag publiceerde ik onderstaande tekst, waarmee ik u heb willen laten zien hoe eenvoudig het is om waarheid te vermengen met nonsense en hoe eenvoudig we daar voor kunnen vallen (zie dit artikel en dit artikel). In meerdere voorgaande artikelen heb ik laten zien hoe dit met de Q complottheorieën gebeurt. Lees daarom de gelinkte artikelen.

De perfecte cirkel die buienradar laat zien is namelijk een gevolg van de grondradar en heeft niets met HAARP te maken.

U heeft vandaag deelgenomen aan de test ‘hoe makkelijk nemen we iets voor waarheid aan als delen van waarheid vermengd worden met nonsense?

Om neerslag te kunnen meten wordt er gebruik gemaakt van een radar. Radar staat voor “Radio Detection and Ranging”. In ons land wordt dit gedaan door het KNMI. We hebben twee radars in Nederland staan, één staat in De Bilt en de andere staat in Den Helder. Deze radars hebben een reikwijdte van ongeveer 300 kilometer, dit heeft met de kromming van de aarde te maken.

Des te donkerder de kleuren, des te groter de buien zijn, zo werkt het ook andersom. Lichte neerslag wordt aangeduid door een witte kleur. Dit kan ook betekenen dat de neerslag zo licht is dat het al is verdampt voordat dit de grond heeft bereikt. U kunt de radar beelden ook bekijken in een resolutie van 1 X 1 km, en dan kan het voorkomen dat er cirkels zichtbaar worden. (zie mee op deze website)

Originele artikel

Het zou natuurlijk weer kunnen worden afgedaan als een complottheorie, maar op 7 augustus 2020 was er sprake van een hittegolf in Nederland die al op 5 augustus voorspeld werd. Niet zo vreemd, zo lijkt het nu, want de buienradarbeelden laten zien dat er waarschijnlijk met HAARP gespeeld is.

Dat is een weersbeïnvloedingsmethode gebaseerd op de ideeën van Nicola Tesla. Je maakt dan gebruik van antenne frequenties, waarbij je de ionosfeer als het ware als spiegel gebruikt om zo een bepaald gebied naar wens op te warmen (versimpeld uitgelegd).

Een ander effect wat die HAARP straling op kan leveren, is gebaseerd op de ‘terrain theory’ waarbij het lichaam de straling als vervuiling ervaart en daarmee zogenaamde exosomen gaat aanmaken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: