Open brief aan de 2e kamer en regering

open-brief-aan-de-2e-kamer-en-regering

13-08-20 08:06:00,

ShareTweet

Read Time:9 Minute, 15 Second

Post-lockdown Reopenings Have Become Politicized. Here's How ...
Aan de leden van de Nederlandse regering en 2e kamer

Ik schrijf deze brief namens veel bezorgde Nederlanders en mijzelf. Sinds de start van de COVID-19 (Corona) crisis hebben we kunnen constateren dat de democratie in gevaar is en steeds meer rechten afgenomen worden, daarvoor in de plaats zijn plichten en strafmaatregelen ingevoerd zonder bewijs, gebaseerd op alleen maar verklaringen van de huidige regering, een situatie die de democratie met voeten treedt!

U zult denken, daar is ze weer de Syrië activist die meer dan 10 jaar voor de onrechtvaardigheid in Syrië gestreden heeft, voormalig lid van de SP en voormalig Statenlid, een lastpost misschien voor velen van U, maar de waarheid is belangrijker dan de last! Ik schreef al in 2015 dat zoveel vluchtelingen problemen zouden geven in Europa, gezien het feit en de constatering dat onder hen veel jihadisten zijn, die de regering en Kamerleden, zonder onderzoek, gewoon rebellen blijven noemen. Dit was het begin van de ondergang van Nederland en Europa. Nu met deze COVID-19 crisis is het proces versneld en komen zelfs de meeste “gehoorzame” burgers in het verzet.

Waarom? Er is van de kant van de regering geen openheid naar de bevolking toe, geen onderbouwing van feiten getoond aan de bevolking. Cijfers en RIVM-gesprekken maar bovenal regels en wetten, die verdacht veel op een oorlogssituatie lijken, wat het echter niet is. Ook vertonen de huidige maatregelen “trekjes” van een oligarchie en zelfs een dictatuur (een dictatuur kan uit verschillende bewindslieden bestaan).

Constatering 1

Volgens cijfers van de regering zouden er vele besmetting en bovenal zieken en doden moeten zijn. De cijfers zijn iets meer dan bij een normale griep of besmetting, nu met een onbekend virus, maar er kan nog steeds niet van een pandemie gesproken worden, daar moeten honderdduizenden mensen gestorven zijn! Dit is niet geval, komt ik tot het tweede punt, Openheid: We krijgen geen bewijzen van volle IC’s, alleen lege ziekenhuisbedden en ingerichte zalen zoals de Ahoyhal in Rotterdam, waar niemand gelegen heeft. Allemaal voorzorgsmaatregelen, die geld kosten en naderhand totaal overbodig bleken. Bewijzen krijgt de bevolking niet, wat VOLKSVERTEGENWOORDIGERS zou sieren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: