Zijdelings denken 711 | Door Rüdiger Lenz | KenFM.de

zijdelings-denken-711-|-door-rudiger-lenz-|-kenfm.de

13-08-20 07:32:00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

Deze bijdrage is een oproep aan alle deelnemers van alle lateraal denkende demo’s die het idee van Michael Ballweg willen volgen, namelijk onvoorwaardelijke geweldloosheid, en die er elke dag naar streven om daaruit te groeien en geweldloosheid te blijven volgen. Ik voel me geroepen om dit te doen omdat mijn dagelijkse werk geweldloosheid, innerlijke vrede en de bloei van de mensheid is in ieder mens, die aan mij wordt toevertrouwd of die zich uit eigen beweging aan mij toevertrouwt.

Er is een spektakel dat groter is dan de zee, dat is de hemel; er is een spektakel dat groter is dan de hemel, dat is het inwendige van de ziel. Victor Hugo (1802-1885)

De strategie voor pastoraal lamsvlees

De grootste schade wordt veroorzaakt door de zwijgende meerderheid, die alleen maar wil overleven, zich onderwerpt en met alles meegaat, zei de verzetsstrijder tegen het Duitse fascisme Sophie Scholl ooit. Ik kwam tot een vergelijkbare conclusie in mijn boek The Grimace of Violence: De grootste vorm van geweld is onwetendheid van de massa. En de propagandadeskundigen, die vandaag de dag als adviseurs werken voor bijna alle grote mediahuizen, in de politiek, het bedrijfsleven en de sociale sector, doen het beste werk dat ze ooit hebben gedaan. De massa’s negeren bijna volledig de criminele acties van degenen die ze de overheid noemen. Ja, zoals ik al schreef voor de lockdown, ze prijzen Dr. Merkel als een grote conflictoplosser. En dat geldt ook voor degenen die nooit eerder op de christelijke partij zouden hebben gestemd. Stuur de roedel in een overlevingsstrategie en ze zullen hun kwelgeesten aanbidden, omdat ze zeggen dat alleen zij de oplossing hebben. In de psychopathologie wordt dit het Stockholm syndroom genoemd. Het is de oudste truc in de politiek, die al duizenden jaren wordt gebruikt om de poreuze huid te beschermen. Zo werd het christendom zelf als staatsgodsdienst in Rome geïntroduceerd. Een echte herders-lambstrategie die altijd werkt.

Vandaag de dag is het moeilijker dan ooit om op te komen voor het goede, omdat de hersenen van degenen die hun eigen informatie niet kunnen of nog niet willen onderzoeken, zeer onwetend zijn van de feiten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: