Miljoenen Democraten verwacht in Berlijn | Door Anselm Lenz | KenFM.de

miljoenen-democraten-verwacht-in-berlijn-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

14-08-20 01:25:00,

Op 29 augustus nodigt de democratische beweging Berlijn opnieuw uit om de meest uitgebreide aanval in de geschiedenis van de mensheid op het maatschappelijk middenveld af te weren. Het festival van liefde, vrede, vrijheid en gelijkheid van alle mensen markeert het voorlopige hoogtepunt van de „Zomer van de Democratie“ en het begin van een revolutie die al lang had moeten plaatsvinden.

Een standpunt van Anselm Lenz en Batseba N’Diaye. (Redacteur van het weekblad Democratisch Verzet)

Na tot 1 miljoen mensen die op 1 augustus 2020 in Berlijn bijeenkwamen, is het volgens verschillende bronnen in de loop van de dag duidelijk dat de historische waarheid niet te overwinnen zal zijn.

„Corona“ zal de geschiedenis van de mensheid ingaan als de grootste aanval op de democratie, de wetenschappelijkheid en de grondrechten, die, net als het historische fascisme, tientallen jaren van herwaardering met zich meebrengt.

Op zaterdag 29 augustus nodigen de democratie- en verlichtingsbewegingen rond „Niet zonder ons!“ en het laterale denken u weer uit in Berlijn. De kandidaat van Stuttgart voor burgemeester en voorzitter van het Querdenken 711-initiatief, Michael Ballweg, verwacht volgens zijn eigen verklaring: „10 miljoen mensen“.

Een aantal dat niet onrealistisch is na het wereldwijde doorslaand succes van de eerste massabijeenkomst, vooral omdat de initiatieven onder het motto „Berlijn nodigt de wereld uit“ ook grote oppositiedelegaties uit Frankrijk, Scandinavië, Nederland, Polen, Spanje, Oostenrijk, Servië, Italië en Portugal verwachten.

De democratiebeweging zal opnieuw grote nadruk leggen op een orthodoxe medische verheldering van de gebeurtenissen rond Corona. Zo leggen de artsen in het onderwijs uit hoe de onwetenschappelijke PCR-test en de opzettelijke verkeerde interpretatie van de infectiecijfers een horrorscenario verspreidden dat niet overeenkomt met de relatieve onschadelijkheid van de griepinfectie en evenmin met een wetenschappelijk gebruik van de statistieken.

Bekend vanaf het begin: Corona is geen ziekte

De bevindingen zijn niet nieuw: het classificeren van „Corona“ als een dreigende epidemie is vanaf het begin als een leugen ontmaskerd. Orthodoxe medische stemmen waren al hoorbaar in maart 2020, oppositiejournalisten brachten de juwelen aan het licht. Ernstige wetenschappelijke interpretaties van het influenzavirus waren in grote aantallen beschikbaar en algemeen beschikbaar vanaf het begin.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: