Nederlandse arts:”Mag er niet genezen worden van covid-19?” – De Lange Mars plus

nederlandse-arts:”mag-er-niet-genezen-worden-van-covid-19?”-–-de-lange-mars-plus

16-08-20 09:02:00,

Bijdrage van Lietje Perizonius*

Ik heb dit samengesteld uit een artikel van 20 A-viertjes van Dr. Alfred Luna, (pseudoniem). Het geeft uitstekende en heldere informatie, die nog steeds totaal ontbreekt in de reguliere media.Nu er door de vervang-minister van gezondheid maatregelen worden voorgesteld die alle haren te berge doen rijzen, is het tijd om deze informatie hier zo groot mogelijk te delen.

Alfred Luna deelt zijn kennis over ziekten, virussen en het menselijk immuunsysteem. De aanpak van en berichtgeving over het coronavirus staat haaks op zijn jarenlange ervaring met deze materie. In dit artikel legt Luna uit wat virussen zijn, wat het corona virus is, waarom de opgelegde maatregelen niet werken of zelfs contraproductief zijn en hoe we ons wel kunnen beschermen.

Virussen en meer…

Ziekte ontstaat als er meer aanvallers zijn dan verdedigers. Deze laatsten bestaan uit de soldaten van het immuunsysteem en de schoonmakers van de detoxificatie-ploeg – de ontgiftingsploeg. De verdedigers hebben als taak het systeem weer in balans te brengen. Onder “aanvallers” vallen angst, stress, piekeren, sociale isolatie, ziektekiemen, gifstoffen zoals bijvoorbeeld nep-hormonen, medicatie of glyfosaat, elektromagnetische vervuiling (Wi-Fi/ 5G), gebrek aan zonlicht, een teveel aan blauw licht van schermen en schermpjes.

Heel mooi alles op een rijtje.
Nu de mensen zover krijgen 9m dit te lezen en de links te klikken, anders wordt het weer als “onzin” weggeveegd 😔

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: