Sven Hulleman richt zich op het Malieveld tot politiemensen en militairen

sven-hulleman-richt-zich-op-het-malieveld-tot-politiemensen-en-militairen

16-08-20 07:16:00,

Sven Hulleman doet een dringend beroep op politiemensen en militairen om bij hun geweten te rade te gaan. Als de spoedwet een feit is zullen zij voor de ‘handhaving’ daarvan moeten zorgen. Tenminste, als zij dat met hun geweten in overeenstemming kunnen brengen.

Een cruciale toespraak op een historisch moment.

Vandaag, 15 augustus 2020, is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog op Nederlands grondgebied werd beëindigd en het is vijf dagen voor de parlementaire behandeling van de spoedwet, die – als hij wordt aangenomen – een nieuwe tirannie introduvceert.

Ik zal de gehele tekst van de toespraak hier later nog plaatsen.

Blog van Sven Hulleman: Een Oorlog Reeds Verloren

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.

Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.

Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: