Noord Korea aan de Noordzee met Spoedwet – Interessante Tijden

noord-korea-aan-de-noordzee-met-spoedwet-–-interessante-tijden

17-08-20 08:47:00,

Veenhuizen

Donderdag schaft de Tweede Kamer zichzelf af door voor de ‘Spoedwet’ te stemmen die al onze mensenrechten intrekt. Nota bene de Partij voor de ‘Vrijheid’ (Geert Wilders) dringt bij Hugo de Jonge er nog op aan om mensen die positief getest zijn (dat hoeft dus niet ‘besmet’ te zijn) voor EEN virus meteen op te sluiten. Daarom heb ik even een email gestuurd naar de PVV voor opheldering.

Alleen de FvD pleit openlijk voor intrekken van de Spoedwet waarbij de minister absolute bevoegdheid krijgt, en de Tweede Kamer opzij mag schuiven. We worden verplicht tot ontmenselijking via allerlei vernederende regels en reinigingsrituelen, op een wijze waarbij Noord Korea een feest van vrijheid lijkt.

Veenhuizen

Aan Rene Dercksen van de PVV, waarvoor ik wel eens een ecologenklusje deed, stuurde ik nog deze email, met de titel ‘Is Geert Wilders gek geworden’?, nadat ik een filmpje van zijn optreden zag:

Beste Rene

Wie in de virus-hysterie niet het zelfde patroon en achtergronden herkent als al die andere ‘crises’ zoals de CO2-hysterie, heeft die het wel begrepen?

Daarmee wil ik je vragen, of je contact hebt met Wilders die perfect het spelletje meespeelt met De Jonge via these-antithese-synthese: een tirannie instellen, en dat door een ‘Partij voor de Vrijheid’.

Tegenover Hugo de Jonge wat de Law and Order jongen uithangen, flinke meneer, de ‘regse’ posee, terwijl de discussie moet zijn:

In wat voor maatschappij willen we leven, 1 op basis van dwang, bedrog, bangmakerij en intimidatie of op basis van vrijwilligheid en eerlijkheid.

Je hoeft je maar oppervlakkig te informeren om te zien dat die viruswaan eender is aan al die andere crises: uit het verband gerukte risicoperceptie voor corporate belangen

In dit geval: voor het medisch industrieel complex rond Bill Gates cs, in NL rond Feike Sijbesma, Klaas Knot cs en de 2030 Agenda. Zie ook mijn filmpje voor Blue Tiger, en ik hoop dat je Wilders tot rede kunt brengen

Wat zijn jullie: Partij voor de VRIJHEID, hoe kun je dan ook maar 1 seconde serieus overwegen om een Big Brother/Big Doctor is Watching You-maatschappij te installeren?

Twee gevangenen geven de middelvinger 🙂

They Try to build a Prison
Daarom vandaag maar wat foto’s van de strafkolonie Veenhuizen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: