Zelfgemaakte Corona Horror | Door Hermann Ploppa | KenFM.de

zelfgemaakte-corona-horror-|-door-hermann-ploppa-|-kenfm.de

17-08-20 07:47:00,

Het corona-regime werkt zo perfect omdat er overdreven veel corona’s in omloop zijn.

Een opmerking van Hermann Ploppa

Wat denkt u: hoeveel mensen lopen er op dit moment door Duitsland met het Covid-19 virus? Honderdduizend? Een miljoen? Drie miljoen? En hoeveel mensen zijn er helaas gestorven met of als gevolg van Corona? Tienduizend? Honderdduizend? Een miljoen?

Het enige wat we hiervoor hoeven te doen is de kant van het Robert Koch Instituut (RKI) te kiezen: op het moment van schrijven van deze tekst hebben de niet altijd oncontroversiële PCR-tests geresulteerd in een totaal aantal van 219.964 besmette personen voor de tijd sinds de afkondiging van een coronapandemie in maart (1).

Sindsdien zijn er 9.211 mensen gestorven aan of liever gezegd met Covid-19. Om te bepalen hoeveel mensen op dit moment nog geïnfecteerd zijn, moet men het aantal mensen dat al geïnfecteerd is en al hersteld is van het virus, in mindering brengen. Tot nu toe was dit nummer gemakkelijk te vinden. Nu niet meer. We vinden het nummer op een online portaal, maar al vanaf afgelopen zondag (2). Daar was Covid-19 al met 199.500 mensen uitgegleden.

Als we dit laatste getal aftrekken van de bovengenoemde 219.964 besmette personen in totaal, komen we momenteel uit op ongeveer 20.000 personen waar het virus nog te vinden is. Dus, volgens mijn niet zo briljante kennis van de wiskunde in ongeveer 0,20 per duizend van de bevolking. Gezien deze verhoudingen zouden er wel eens een of twee vragen kunnen rijzen over de zin van de gigantische bezuinigingen in het dagelijkse burgerleven van de Duitse burgers. De huidige toename van coronabevindingen is ook te wijten aan de enorme toename van PCR-tests in onze samenleving, waarvan sommige onder twijfelachtige omstandigheden worden gechanteerd.

Zijn deze relaties tussen de gebeurtenissen van Covid-19 en de gigantische dimensies van sociale beperkingen überhaupt bekend?

Een onderzoeksinstituut heeft de moeite genomen om de mensen in het land te laten inschatten hoeveel van hun medeburgers lijden aan Corona en hoeveel er zijn gestorven aan Corona (3). Het onderzoeksinstituut, Kekst CNC, wil vooral bedrijven een indicatie geven van hoe het bedrijfsklimaat in verschillende landen zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: