“For Sama” het Syrische Oorlogssprookje gemaakt in het VK door MI5 en MI6 en Channel-4 ontrafeld

“for-sama”-het-syrische-oorlogssprookje-gemaakt-in-het-vk-door-mi5-en-mi6-en-channel-4-ontrafeld

18-08-20 09:26:00,

ShareTweet

Read Time:8 Minute, 19 Second

For Sama - Focus Filmtheater ArnhemHet sprookje is compleet, gezellig onder de kerstboom met nog een zusje erbij! Dr. Zahed Katurji (alias Hamza Alkateab) en zijn vrouw Umm Sama, Sama en zusje!

Het gruwelijke sprookje begint met een dokter die volgens zijn bio het volgende schrijft (hij is de man van de moeder van Sama) zijn naam is niet Hamza Alkateab maar Dr Zahed Katurji: Hij schrijft het volgende in zijn bio:

Ik ben een Syrische arts, mensenrechtenactivist en voorvechter van de volksgezondheid. Van 2012 tot december 2016 werkte ik als arts in het oosten van Aleppo, een gebied dat wordt gecontroleerd door de Syrische oppositie ik zette ik het Al-Quds-ziekenhuis op voor de behandeling van niet-traumagevallen. Het werd de laatst overgebleven medische faciliteit in de door rebellen bezette zone na zes maanden belegering te hebben doorstaan. Mijn familie werd gedwongen uit Aleppo te vluchten en we verhuisden naar Turkije, waar ik als gezondheidscoördinator voor een goed doel werkte. Ik ben nu trots om te mogen werken bij amanacard. In al mijn functies was ik verantwoordelijk voor het aansturen van teams, het plannen en coördineren van projectactiviteiten, het ontwikkelen van budgetten, het halen van deadlines, het houden van vergaderingen met meerdere belanghebbenden en het trainen van medisch personeel.

Het Al-Quds (de Arabische naam voor Jeruzalem) ziekenhuis, in Aleppo, bestond NIET voor het conflict in 2011, hij heeft het opgezet of gefantaseerd. Het is fictie, waar waarschijnlijk Artsen Zonder Grenzen en Amnesty International, zonder of met kennis aan meegewerkt hebben om het als propaganda naar buiten te brengen en het zogenaamde-ziekenhuis op te bouwen.

Verder staat er in zijn bio dat hij gewerkt heeft voor https://adamsmithinternational.com/who-we-are/, een ondoorzichtige organisatie die projecten heeft in diverse landen: Het Adam Smith Institute (ASI) is een neoliberale denktank en lobbygroep gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en genoemd naar Adam Smith, een Schotse moraalfilosoof.Het libertaire label werd officieel veranderd in neoliberaal op 10 oktober 2016. Het instituut pleit voor vrije markt en klassieke liberale ideeën, voornamelijk via de vorming van radicale beleidsopties met betrekking tot de publieke keuzetheorie, die politieke besluitvormers proberen te ontwikkelen.

Amanacard staat ook op zijn bio: Hoe Amanacard en de ster van de Oscar For Sama geld krijgen aan mensen in oorlogsgebieden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: