Loekasjenko: “De WHO wilde ons omkopen”

loekasjenko:-“de-who-wilde-ons-omkopen”

19-08-20 04:38:00,

ShareTweet

Read Time:2 Minute, 44 Second

Loekasjenko: De WHO wilde ons omkopen, ze eisten een lockdown van de economie van het land. De nieuws site (TV zender) Bełsat (Belta) beweert dat de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, president Loekasjenko 92 miljoen dollar had aangeboden voor de invoering van beperkingen zoals in Italië, een totale lockdown voor de bevolking en ineenstorting van de economie. Volgens Loekasjenko heeft hij en zijn regering dit geweigerd.

De video met de uitspraken van Loekasjenko:

Nadat Loekasjenko en zijn regering dit geweigerd hadden: Bood, een paar weken later het Internationaal Monetair Fonds (IMF), een agentschap van de Verenigde Naties, een nog groter bedrag. Het bod hiervoor bleek tien keer groter te zijn. Loekasjenko weigerde en zei: “We zullen niet dansen naar de pijpen van het WHO en IMF.” Geciteerd door het Wit-Russische Agentschap Belsat (Belta):” we zullen geen Lockdown invoeren en het land kapot maken voor een pandemie die geen pandemie is”. Wit-Rusland heeft zijn economie dan ook niet gesloten en organiseerde zelfs een overwinningsparade op 9 mei . Toch is de epidemische situatie in Wit-Rusland beter dan in veel andere landen waar de zogenaamde lockdown is toegepast.

Ook is het natuurlijk verdacht dat na deze uitspraken, de “revolutie” begon. Maar deze “color-revolutie” zoals men dat noemt, is al lang in de pijpleiding. Nederland is een van de grootste sponsoren. Via de Nederlandse ambassade in Minsk is het volgende te lezen:

https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1533

Volgens de Nederlandse website Netherlandsandyou.com, geïnitieerd door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, “Mensenrechten zijn een hoeksteen van het buitenlands beleid van Nederland”. Ze vormen de basis van de menselijke waardigheid en vrijheid, en zijn als zodanig van vitaal belang voor de ontwikkeling van democratie, de rechtsstaat en voor de economische vooruitgang van welke staat dan ook.

Nederland is ervan overtuigd dat een dynamische ontwikkeling van een levendig, modern en energiek maatschappelijk middenveld essentieel is voor de kwaliteit van de democratie, economische ontwikkeling en de vooruitgang van de beschaving in Wit-Rusland. Om de ontwikkeling van het maatschappelijk middenveld en de democratie wereldwijd te ondersteunen, heeft Nederland twee programma’s opgezet: het Mensenrechtenfonds en het Nederlands Fonds voor Regionaal Partnerschap – Matra (NFRP – MATRA). Beide programma’s staan ​​open voor aanvragen uit Wit-Rusland.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: