Demonstranten tegen Spoedwet in Den Haag verjaagd door met geweld dreigende ME – De Lange Mars plus

demonstranten-tegen-spoedwet-in-den-haag-verjaagd-door-met-geweld-dreigende-me-–-de-lange-mars-plus

20-08-20 09:05:00,

Met dank aan RT Dutch, live verslag vanaf het Plein in Den Haag

Rond 13 uur verzamelen zich bezorgde burgers op het Plein in Den Haag tegenover het Binnenhof. Om 14 uur zal de commissievergadering starten over de Spoed- of Noodwet. De mensen roepen “Wij zijn Nederland” en “Weg met de Spoedwet”. Vreedzaam roepen zij hun slogans terwijl om het Plein heen zich steeds meer ME verzamelt.

Rond 14.40 roept de politie diverse keren om dat ze geweld geen gebruiken omdat mensen niet op het Plein mogen demonstreren. Een oproep die je uitsluitend in een militaire junta zou verwachten. Een tiental minuten later stormt politie te paard en sluiten ME-ers alle toegangsstraten. Dan naderen zij van alle kanten en vegen het Plein met uitzondering van de  terrassen schoon.

Nederland zit midden in een medische dictatuur en slechts een klein deel van de bevolking is zich hiervan bewust. Dat maakt een omstander nog eens extra duidelijk door hardop te vragen wat er allemaal aan de hand is, ze waren voor een gezellig dagje Den Haag gekomen. Rond iets na 14 uur zijn de ongeveer driehonderd demonstranten van het Plein verdreven.

Den Haag en het eveneens afgezette Binnenhof zijn weer het toneel van de Kamerleden die met elkaar praten over de Spoedwet, terwijl ze in feite met een meerderheid al hebben besloten dat de Spoedwet ingevoerd gaat worden. Nog even wat toneelspel en daarna begin september zal er over deze wet worden gestemd.

Lees alles over de Spoedwet hier.

 

Rob Vellekoop, 20 augustus 2020

 

Post Views: 1.472

 • anoniem schreef:

  20 augustus 2020 om 16:47

  De politie op alle niveaus moeten worden duidelijk gemaakt voor wie zij optreden, het volk of voor een nepbestuur?

 • graag anders schreef:

  20 augustus 2020 om 16:58

  Zolang de ogen van de politie niet opengaan moet het leger het voor de burger opnemen?

 • Astrid schreef:

  20 augustus 2020 om 18:34

  De Koning,het zooitje in Den Haag allemaal 1 pot nat!!

 •  » Lees verder

  %d bloggers liken dit: