De EU is failliet daarom het nieuwe Corona beleid

de-eu-is-failliet-daarom-het-nieuwe-corona-beleid

21-08-20 10:11:00,

ShareTweet

Read Time:4 Minute, 9 Second

Nieuwsbrief De Hofvijver, 16 december 2013Europese economen zoeken een alternatief economisch beleid in Europa: De COVID-19-crisis – een keerpunt voor het Europese project, een nieuwe economie, zonder consensus van het volk!

Eigenlijk waren Europa en ook de VS al failliet in 2019, de Corona crisis was een goede aanleiding om d.m.v. een PsyOp-virus, het niet aan de Europese bevolking te hoeven vertellen, een “godsgeschenk” voor de elite.

Zoals we allemaal afgelopen week konden zien is de zogenaamde #plandemie, al weer voorbij in China.

Groot zwembadfeest georganiseerd in coronavrij WuhanEen foto van een waterpark in Wuhan, China baarde deze week opzien op sociale media. Vele honderden mensen vieren zij aan zij feest in een zwembad. Dat deden ze zónder 1,5 meter afstand en zónder mondkapjes.

Het virus, ik ga niet bestrijden dat er geen virus was, is lang niet zo erg als er gezegd wordt, maar omdat Europa en de VS al sinds 2019 eigenlijk failliet zijn, is het een goede gelegenheid, om de totale macht naar je toe te trekken en met alle corrupte instanties, zoals het WHO, WEF en IMF een nieuwe economie neer te zetten, de KI (kunstmatige Intelligentie) of wel genoemd industriële 4.0., zonder toestemming of referendum van het volk! De bevolking wordt dan afgekocht met een soort basisinkomen, alle vrijheden zijn weg, culturele, godsdienstige (zingen is gevaarlijk) en vrijheid voor kleine ondernemingen, een superstaat met KI!

Natuurlijk kan dat niet zonder geld, dus wat doe je? Je laat jezelf sponsoren door de rijkste mannen van de wereld, Gates voor een vaccinatie (dan loopt de beurs nog een beetje door de Big Pharma industrie). Soros voor Black Lives Matter en andere gesponsorde groepen zoals Future for Friday (klimaat), allemaal afleidings- manoeuvres voor de failliete corrupte superstaat de EU.

In Nederland zijn tekenen van het faillissement al te zien: de Toeslagen affaire, die gewoon niet uitbetaald zijn. De bonussen voor zorgmedewerkers die misschien, volgens het #dreamteam-corona, Hugo de Jonge, wel voor de kerst worden uitbetaald. De fraude bij de verkiezing tussen Pieter Omtzigt en Hugo de Jonge (lijsttrekker CDA). Het failliete AHOY-hallen complex (Rotterdam), wat omgebouwd werd tot een CORONA pandemie complex (nooit gebruikt).

Mensen in Duitsland hebben het door, artsen hebben het door,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: