Niet de bacteriën of ‘virus’ maar de voedingsbodem maken iemand ziek – Create a Better World

niet-de-bacterien-of-‘virus’-maar-de-voedingsbodem-maken-iemand-ziek-–-create-a-better-world

22-08-20 01:02:00,

Post Views: 967

Vandaag weer een artikel uit de oude doos. We schrijven 2009 de Mexicaanse Griep pandemie is uitgebroken. WHO alarmfase 6. Mike Donkers heeft net zijn “Virussen bestaan niet”‘ bommetje gegooid bij gezondheidsradio en lees wat wij verwacht hadden dat zou gaan gebeuren. Het ging toen niet door omdat de pandemie maar niet wilde doorzetten. Nu snel 11 jaar verder, de volgende pandemie COVID 19 wilde ook niet van de grond komen maar het plan voor de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde ging echter wel in de volle versnelling door. Ondanks het minimale aantal doden zitten we midden in een politiek toneelspel wat door velen als waarheid wordt waargenomen

Louis Pasteur: 
De kiem (bacterie) is NIETS het terrein (voedingsbodem) is ALLES.

pagina verhuist van uitdaging.netartikel van voor 2012

“The GERM is NOTHING, the TERRAIN is EVERYTHING!!

Toen Pasteur deze simpele diepgaande verklaring aflegde capituleerde die hij eerlijk voor de grootste kritiek die hij ontving van Antoine Beauchamp. Maar de verkeerde naam kwam in de geschiedenisboeken, die van Louis Pasteur omdat er zoveel geld te verdienen valt aan medicijnen en vaccinaties. En ….. ze passen zo perfect in de agenda van de regerende elite genocide agenda als biologische wapens bij het selecteren van de kudde.

De sleutel tot overleven in deze vergiftigde wereld is begrijpen wat Pasteur bedoelde met het ‘terrein’.

Pasteur refereerde aan de base en zuurbalans oftewel de pH balans die bepaald hoeveel zuurstof onze cellen kunnen absorberen. Het behouden van een geringe alkalische pH waarde geeft het lichaam de mogelijkheid om een optimale hoeveelheid zuurstof op te nemen.

In het artikel van Otto Warburg leerden we al dat kanker geen voedingsbodem kan vinden in een zuurstofrijke omgeving

Het allerbeste om dit te bereiken is door het eten van ongekookte rauwe voeding speciaal organische gekweekte groenten die rijk zijn aan sulfide (zwavel
Sulfide verbetert de doorlaadbaarheid van de cellen waardoor de zuurstofopname verbetert.

De beste manier om voldoende sulfide binnen te krijgen is het land te bemesten met ouderwetse bemestingmethodes met dierlijke mest. In het begin van de vijftiger jaren ontdekten de Rockefeller familie al de connectie tussen sulfide en gezondheid.Zij realiseerden zich dat wanneer zij de boeren zover zouden krijgen om meer kunstmest te gaan gebruiken zij stinkend rijk zouden worden aan de verkoop van dure gepatenteerde medicijnen. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: