Vaccinaties, wildgroei en de Corona-crisis…

vaccinaties,-wildgroei-en-de-corona-crisis…

23-08-20 02:03:00,

Vaccins blijven een soort heilige koe, een total verafgoding van een middel, dat verre van ‘heilig’ is. Als je goed kijkt is het middel vaccinatie een creepy middel. En wat doen wij mensen-die-zich-laten-vaccineren..? Zonder enige daadwerkelijke kennis over wat je ingespoten gaat krijgen, vertrouwen we blind op degene die de vaccinatie bij je plaatst. Maar ook dié is niet in staat om je de zekerheid te geven, dát het vaccin veilig is en wat precies de negatieve consequenties zijn, om over het mogelijk uitblijven van de beloofde positieve werking nog maar niet te spreken. In termen van betrouwbaar, veiligheid en efficiëntie. Téveel mensen hebben in dat kader, levenslange negatieve invaliditeitsverschijnselen, door het toedienen van één vaccin. Tja, dat blijken dan de ‘weinig voorkomende bijwerkingen’ te zijn, waar deze persoon dan per ongeluk tegenaan liep..

(klik op illustratie voor link naar WantToKnow-bookshop)

Vaccinaties zijn een simpele POORT tot jouw lichaam. Jouw toestemming geef je en je lichaam opent zich vrijwillig voor het toe te dienen shot.. Vervolgens wordt de injectie gegeven en het vaccin passeert -doordat het in een spier wordt geplaatst- alle poortwachterssystemen in je lijf (o.a. lymph- en  schildklier). Daardoor gaat je lichaam meteen in vuur-en-vlam.. En dan hebben we het nog niet eens over de moedwillige toevoegingen, die HEEL SIMPEL en niet-traceerbaar in vaccins te stoppen zijn.

Als erudiete medisch-wetenschappelijke toppers, waaronder de schrijver van het boek ‘Dodelijke Medicijnen’, prof.dr. PETER GØTZSCHE, de farmaceutische industrie gelijk schakelen met de GEORGANISEERDE MISDAAD, waarom zou jij dan het vaccin vertrouwen..? Natuurlijk is er van alle kanten toezicht, daar gaan we van uit. Niet dat we er ooit iets over gehoord hebben hoor.. Maar is dat vermeende toezicht in staat om ELK flesje vaccin te beoordelen..? En hoeveel steekproeven vinden er eigenlijk plaats om toezicht te houden op deze maniakale industrie, die in eerst instantie het slechts te doen is om geld, miljardenwinsten en macht.

En dan gaat het in tweede instantie om het verhaal dat je hieronder leest van Marianne Stelling, over het misbruik van jouw toestemming, om een vaccin in je lichaam te laten inspuiten..! Waarop is jouw vertrouwen Überhaupt gebaseerd..? Op je gevoel van ‘Ze-zullen-toch-wel-weten-wat-ze-doen’..? Of wellicht op het gevoel ‘Wat-zijn-ze-knap-tegenwoordig-nietwaar?’...?? Het verhaal van Marianne is ook de motivatie achter de lobby/propaganda om iedereen (Bill Gates: “We dienen 7 miljard mensen te vaccineren”!) te gaan vaccineren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: