In September gaat het gebeuren – het begin van de “Great Reset”

in-september-gaat-het-gebeuren-–-het-begin-van-de-“great-reset”

25-08-20 02:06:00,

ShareTweet

Read Time:3 Minute, 28 Second

Amerikaanse verkiezingen voor november 2020, COVID19, The Great ...In september gaat de eerste fase van de “GREAT RESET” gebeuren, als aangekondigd in 2018, door Klaus Schwab van het ‘World Economic Forum’ (WEF)

September wordt een moeilijke maand, nog erger dan de lockdown die we hadden. De big reset van de wereldeconomie gaat gebeuren fase 1. Het leven zoals we het kenden zal nooit meer zijn.

De wereld gaat overgenomen worden (wij de bevolking) door KI (Kunstmatige Intelligentie), de COVID-19 (Corona) psyop of liever gezegd zoals het nu naar nieuwe ontwikkelingen uitziet, het grote ‘sociale experiment’ was het doel om dit plan te verwezenlijken, helaas is er weinig tijd over, om dit ‘duivels’ plan van de ‘schaduw-regering’ nog te kunnen stoppen.

De aanwijzingen

Er zijn genoeg aanwijzingen als je zoekt. Alle EU landen van noord naar zuid en oost naar west gaan in september ‘speciale’ maatregelen nemen, aan de grenzen. Besmettingen worden kunstmatig hooggehouden (propaganda door hun betaalde media). De burgerbevolking wordt nu al onderdrukt.

Premier Rutte kondigde vorig jaar al in zijn ‘speeches’ aan dat 2020 een moeilijk jaar zou worden, hij wist het…

President Trump was niet op de hoogte, zodat Fauchi, met microfoon aan, hem in het oor fluisterde, dat het een ‘experiment is COVID-19’.

Er komen veel berichten naar buiten via reguliere en/ook alternatieve media, hieronder een greep uit de berichten;

Euroweeklynews: https://www.euroweeklynews.com/2020/08/09/spain-set-to-lockdown-friday-the-18th-september-with-three-phase-system-closing-borders-with-france-portugal/ : Spain’s government led by Prime Minister Pedro Sanchez is set to LOCKDOWN Spain again on Friday 18th September 2020.

https://www.swisscouncil.swiss/post/swiss-council-congress-2020-verschoben-auf-freitag-18-september-2020: Swiss Council Congress 2020 verschoben auf Freitag, 18. September 2020

Zelfs propaganda media als de BBC maken er melding van: https://www.bbc.com/news/explainers-53640249

De volgende video is van een ‘burgerjournalist’, die aanwezig was bij de bespreking van de Duitse politici en hoofd van de Bundeswehr, ze dachten dat hij geen Duits sprak: Undercover – Hamudi Ebalz, voor zijn rapport een bericht van de Oostenrijkse TV ZIB (Zeit In Bild nieuws):

Mocht het verwijderd worden van YouTube: https://www.bitchute.com/video/0S5kyus0yQPY/

Het probleem is dat wij geen inzicht hebben in de plannen van deze lieden, maar op de ene of ander manier kondigen zij het altijd aan!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: