Verdachte geheimhouding | Van CORVELVA | KenFM.de

verdachte-geheimhouding-|-van-corvelva-|-kenfm.de

25-08-20 07:45:00,

Een standpunt van CORVELVA.

Een Italiaanse vereniging vraagt de regering om haar documenten te verstrekken die licht kunnen werpen op de achtergrond van de noodsituatie in de Corona.

Italië heeft nog meer dan Duitsland geleden onder de bijna volledige vrijheidsberoving onder Corona. Er zijn weerzinwekkende en angstaanjagende voorbeelden geweest van dictatoriale acties van de staatsmacht.

Alle besluiten die de Italiaanse regering heeft genomen om de noodsituatie aan te pakken, waren gebaseerd op het advies van het Technisch en Wetenschappelijk Comité (CTS). Een klein aantal mensen heeft zo de overheidsagenda gevormd – van de duur van de blokkade tot maskers, sociale afstandelijkheid en andere maatregelen. Het zou nu zeer leerzaam zijn voor de betrokkenen om achter de schermen van dit besluitvormingsproces te kunnen kijken. Maar de regering houdt de notulen van het Wetenschappelijk en Technisch Comité van februari, maart en april achter. Een initiatief van het maatschappelijk middenveld doet nu een oproep:

„Vraag uw regeringen om toegang tot de technische en wetenschappelijke gegevens van de Covid-19 noodtoestand!“

Wij doen een beroep op alle verenigingen (en burgers) waarvan de landen beperkende maatregelen hebben ervaren en nog steeds ervaren, zoals Italië. We moeten u een onaanvaardbaar feit vertellen en we willen andere burgers van de wereld oproepen om maatregelen te nemen om licht te werpen op de vele schaduwen rond de noodsituatie waar we mee te maken hebben.

Wij zijn een Italiaanse vereniging (1). We strijden al sinds 1993 voor keuzevrijheid op het gebied van vaccinatie en therapie, maar we spreken hier vandaag ook met de verenigingen die het niet helemaal eens zijn met onze manier van denken en leven.

De Italiaanse bevolking heeft de Covid 19-pandemie strikt volgens de opgelegde regels doorstaan. De Italianen hebben de beperkingen en voorschriften van de regering gerespecteerd, maar toch kijken we al maanden naar televisieprogramma’s waarin drones, helikopters en wetshandhavingsschepen individuele burgers die over verlaten wegen of lege stranden reizen (2, 3, 4, 5, 6, 7) en zelfs wetshandhavinginstanties met uitzondering van religieuze diensten, opsporen en identificeren.

De media heeft de vinger op de lopers gelegd, gewone burgers hebben alleen gelopen en zijn opeens vreselijke pestdragers en een belangrijke besmettingsoorzaak geworden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: