Kijk naar de ‘mondkapjes-idiotie’…!!

kijk-naar-de-‘mondkapjes-idiotie’…!!

26-08-20 02:59:00,


x
x
Toegegeven door de ‘medisch deskundigen’..!
Kijk naar de ‘mondkapjes-idiotie’…!!

2020 WantToKnow.nl/be

x

De mondkapjes lijken voor veel mensen essentieel om vooral hun EIGEN angst de mond te snoeren. Kijk naar de idiotie op scholen, waarbij angstige leraren het niet vertrouwen en willen dat de jeugd, mondkapjes gaat dragen. MAAR DAT HEEFT GEEN ZIN. En tóch houden mensen-met-angst zich maar vast aan de mondkapjes-doctrine. HET HELPT NIET, het is nog NOOIT WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN. En, je gelooft het misschien niet, maar ze zeggen het echt!! Kijk naar de ‘deskundigen’.  Allereerst Jaap van Dissel:
x
“200.000 Mensen moeten één week lang een mondkapje dragen om
MISSCHIEN-en dan zeg ik nog misschien– 1 corona besmetting te voorkomen.”

En dan? Waarom evt. tóch die domme dingen? Die steeds meer tóch functioneel zouden zijn, alleen al omdat ‘iedereen ermee loopt’.. Wat een schaapachtige idiotie..! Waarom dan evt. tóch? Nou gewoon, we worden dan dus als proefkonijn gebruikt, waarbij het mondkapje wellicht ‘te denken geeft’.. Mensen bewuster zou maken, alerter maakt, op de situatie waarin ze verkeren, met zélf een kapje op in confrontatie met de ánder, die er ook een draagt. Of zoals de minister (Van Ark van Medische Zorg) het verwoordt  in deze video:

“Mondkapjes inzetten gericht op gedragsbeïnvloeding,
dus niet zo zeer medisch gerelateerd,
maar gericht op gedragsbeïnvloeding en te kijken:
waar zou je mee kunnen experimenteren.”

Ze zeggen het letterlijk! Nou. Dan weet je dat. Als je een mondkapje gaat dragen, dan heeft dat een medisch effect van ongeveer NUL, maar je doet mee aan experiment op het gebied van gedragsbeïnvloeding.. Waar zijn we mee bezig? Antwoord: mondkapjes-idiotie! Waarbij kinderen worden gemuilkorfd en gemanipuleerd, met het doel ‘de ouderen’ niet aan te steken..!! Alsof het een sigaret is, waarbij de mee-rokers gespaard dienen te worden.. Het enige wat wij kunnen doen, is jou het BEWIJS aandragen, dát die kapjes niet werken. En links- of rechtsom, komen we telkens toch weer op de betekenis van deze illustratie uit..

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: