Kinderen worden ziek na plaatsen 5G-antenne in één van de eerste 5G-steden ter wereld. Maar dit mag eigenlijk niet bekend worden.

kinderen-worden-ziek-na-plaatsen-5g-antenne-in-een-van-de-eerste-5g-steden-ter-wereld-maar-dit-mag-eigenlijk-niet-bekend-worden.

26-08-20 02:51:00,

In Amerika loopt men zoals gewoonlijk voorop en kreeg de stad Sacramento in Californië in de zomer van 2018 de primeur om 5G te activeren. Sacramento is de eerste stad in Amerika waarbij het 5G-netwerk is uitgerold en werden er in 2018 nabij de brandweerkazernes antennes geïnstalleerd voor het 5G-netwerk. Eind december 2019 werd er een 5G-antenne geplaatst, voor de woning van de familie Davidson. De antennes (een slimm-cells) zijn bevestigd aan een lantaarnpaal in opdracht van het telecombedrijf Verizon*

* Verizon is een van de grootste Amerikaanse telecommunicatieconcerns. De slimm cells zijn nodig om de data door te geven van de zendmast voor 5G (antenne-arry of Massieve MIMO).

Gezondheidsproblemen na installatie 5G-netwerk

Nadat er bij de brandweerkazernes antennes werden geplaatst voor het 5G-netwerk zijn er na installatie, bij brandweerlieden grote gezondheidsproblemen ontstaan. Problemen als:

-extreme vermoeidheid;

-duizeligheid;

-overmatige slaperigheid

-onwillige spieren;

-jeukende huid;

-hoofdpijn;

-slapeloosheid;

-warrig zijn.

Toen de brandweerlieden medisch werden onderzocht, bleek dat er afwijkingen zijn geconstateerd in hun hersenen en dat er neurologische schade was ontstaan.

De symptomen van neurologische aandoeningen

Een neurologische aandoening is een aandoening van het zenuwstelsel. Structurele, biochemische of elektrische onregelmatigheden veroorzaakt in de hersenen, het ruggenmerg of andere zenuwcellen kunnen een verscheidenheid aan symptomen veroorzaken. Voorbeelden van de symptomen zijn:

-verlamming;

-spierzwakte;

-een verminderde coördinatie;

-gevoelsverlies;

-insults;

-verwardheid;

-pijn;

-veranderd bewustzijnsniveau.

Elektromagnetisch spectrum

Een van de oorzaken van neurologische aandoeningen

Een van de oorzaken voor een neurologische aandoening is radiotherapie. Radiotherapie maakt gebruik van röntgenstraling (ioniserende straling). Bestraling van de hersenen geeft in wisselende mate beschadiging van het hersenweefsel. Er kan sprake zijn van minder goede verstandelijke ontwikkeling. Ook kan bestraling op de hypofyse uitval in de hormoonassen veroorzaken. Er lijkt een verhoogde kans te zijn op het krijgen van een herseninfarct.

5G en straling

Alle zendmasten voor de mobiele telefonie ontvangen data en geven data door middels elektromagnetische velden (straling).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: