1989 en 2020 – de Vreedzame Revolutie is voltooid! | Door Anselm Lenz | KenFM.de

1989-en-2020-–-de-vreedzame-revolutie-is-voltooid!-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

28-08-20 07:35:00,

(Noot van de redactie: De dagelijkse doseertekst van vandaag werd geschreven voordat de Berlijnse senator van Binnenlandse Zaken Andreas Geisel de demonstratie verbood, officieel met een persbericht van 26.8.2020).

De neppe pandemie is voorbij: Vanaf donderdag zal ons politieke en economische systeem weer aan de mensen worden gekoppeld. De Duitsers zullen opnieuw communiceren op basis van de Basiswet.

Een commentaar van Anselm Lenz, redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand.

Er worden dit weekend miljoenen mensen verwacht in de hoofdstad van de Bondsrepubliek Duitsland. De vreedzame rally in het Berlijnse stadsgebied markeert het hoogtepunt van de „Zomer van de Democratie“, waarin de burgers van de Bondsrepubliek Duitsland tot een nieuwe verstandhouding zullen komen. Op basis van de Basiswet maken de Duitsers zo het proces van de Vreedzame Revolutie van 1989 af, omdat de Duitsers er 30 jaar geleden niet in slaagden om elkaar een nieuwe gemeenschappelijke en democratische grondwet te geven. In de toekomst moet over valuta, economische wetgeving en een verstandige vorm van politieke vertegenwoordiging worden gestemd via een referendum.

De Vrijheidsparade begint op donderdag 27 augustus vanaf 17.00 uur. Aanwezig zijn de Doctors for Enlightenment en de democratiebewegingen rondom Niet zonder ons! en het laterale denken. De bijeenkomst vindt plaats op de Berlijnse Breitscheidplatz op de Kurfürstendamm. Ter gelegenheid van de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU, die op dezelfde dag in Berlijn zal plaatsvinden, zullen uitstekende sprekers hun groeten doen in vele Europese talen. Na de toespraken is er tijd om te dansen met de actieve steun van de Berlijnse clubspecialist Captain Future.

De schandalige misplaatste ontwikkelingen van het Corona-regime zijn een kans voor democraten om hun sociale systeem te vernieuwen en samen te werken aan een positieve toekomst waarin alle essentiële kwesties worden besproken en in stemming gebracht. Zij maken voor eens en altijd een einde aan de somberheid van het wetenschappelijk niet te rechtvaardigen en bovendien ongrondwettelijke lockdown -regime.

Echte antifascisten gaan niet met de overheid en het kapitaal mee…

De „Zomer van de Democratie“ bereikt dus zijn doel. Het begon op 28 maart 2020 op Rosa-Luxemburg-Platz in Berlijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: