Berlijn maakt zich op voor de mega-demonstratie van morgen

berlijn-maakt-zich-op-voor-de-mega-demonstratie-van-morgen

28-08-20 12:59:00,

Video: Berlijn nodigt Europa uit!

Tijdens de mega-demonstratie op 1 augustus nodigden diverse sprekers mensen uit heel Europa uit om zaterdag 29 augustus naar Berlijn te komen voor opnieuw een grote demonstratie tegen de coronamaatregelen en voor Vrijheid en Vrede.

Nederlandstalige uitnodiging vanaf 03:33.

Wir (QUERDENKEN – 711 – Stuttgart) laden euch in mehreren Sprachen ein, um gemeinsam am 29.08.20 Berlin für Frieden und Freiheit zu feiern.

“Invites Europe – Celebrating freedom & peace”

Onder deze video een greep uit actuele ontwikkelingen in en rond Berlijn.

Ik zal deze pagina regelmatig updaten.

Blijdschap over de komst van Robert F. Kennedy jr. naar Berlijn

#Kennedy wird am 29.08.2020 in Berlin sein 😍😍#berlin #BerlinDemo #Deutschland #germany #ichbineinberliner #news #info #neuigkeiten #infos #fakten #fakt #wichtig #wissen #einmalighttps://t.co/0RZ2iST960

— Athanasios Angelidis (@ancronat) August 27, 2020

Duitse psychiater Raphael Bonelli over het verbod van de demonstratie: “Dit is een extreme bijdrage aan escalatie en een daad van narcisten”

Markus Haintz, De jurist van de organisatoren over het demonstratieverbod

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.

Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: