Demo Berlijn toegestaan en Kennedy komt – De Lange Mars plus

demo-berlijn-toegestaan-en-kennedy-komt-–-de-lange-mars-plus

28-08-20 03:49:00,

De demonstratie in Berlijn van zaterdag 29 augustus is op het allerlaatste moment door een rechter goedgekeurd. Robert Kennedy die op vrijdag al in Berlijn is heeft een uitnodiging ontvangen van de organisatoren om zaterdag aanwezig te zijn. Honderdduizenden mensen worden verwacht uit heel Europa tijdens de naar verwachting grootste demo tegen de vrijheidsbeperkingen door corona-regeringen.

Demo verbod opgeheven

Het verbod van de demonstratie van 29 augustus is door een Berlijnse rechter opgeheven. Volgens de rechter bestaat er geen direct gevaar voor de openbare veiligheid zoals door de aanklager was aangevoerd. De organisatoren hanteren namelijk een zogenaamd hygiëne concept. Het Bundesland is niet in staat geweest dit te weerleggen.

Michael Ballweg (vertegenwoordiger van Initiatieve Querdenken, te vergelijken met Viruswaarheid bij ons) heeft gezegd dat dit een groot succes is voor hen. “Dit is een succes voor onze grondrechten, die we hebben en ons niet mogen laten afnemen.” Hij zei verder dat de demo op zaterdag vreedzaam zal verlopen en dat diegenen die oproepen tot geweld niet bij hen horen

(Bron)

Kennedy

Robert F. Kennedy jr is voorzitter van Children’s Health Defense en een van de leiders van de gezondheid-vrijheidsbeweging. Hij arriveert vrijdag de 28e in Berlijn voor de opening van de bijeenkomst van de Europese tak van Children’s Health Defense. Hij zal met collega’s uit Europa discussiëren over actuele uitdagingen voor gezondheid en mensenrechten. De organisatoren van de ‘Berliner Kundgebung für Freiheit, Frieden, freie Meinungsäußerung und Respekt’ van zaterdag 29 augustus hebben Kennedy uitgenodigd.

Kennedy heeft zich eerder kritisch uitgelaten over de aanpak van de corona crisis. Ook ondertekende hij de ‘oproep van kerken en de wereld’ van aartsbisschop Carlo Maria Viganò op 7 mei 2020 waarin gemeld werd dat in verband met de COVID-19-Pandemie krachten geinteresseerd waren om paniek te stichten bij de bevolking. “Vreemde machten en supranationale eenheden“ vermengen zich met elkaar om “om beter manipulieren en controleren te kunnen“. Ook werd gewaarschuwd voor een “Politiek van drastische bevolkingsreductie“. Daarnaast gaat Kennedy ervan uit dat Bill Gates de mensheid een „Chip“ via vaccinatie wil inplanten of dat het SARS-CoV-2-Virus zich via 5G verspreidt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: