Goedemorgen, Dr. Mengele! | Door Rüdiger Lenz | KenFM.de

goedemorgen,-dr-mengele!-|-door-rudiger-lenz-|-kenfm.de

28-08-20 07:35:00,

Een uitkijkpunt van Rüdiger Lenz.

Maar ik zeg u één ding: onze liefde voor onze kinderen is groter dan alle verschrikkingen die deze mensen ooit in de geschiedenis van de wereld hebben gedaan en ze weten dat en ze weten wat we zijn. Ze weten dat we afkomstig zijn van een schepper van hemel en aarde. Dit is geen religieus geloof. Daarom doen ze wat ze met kinderen doen. Omdat het het dichtste bij God is dat we op deze aarde hebben. En onze liefde voor onze kinderen is ongelooflijk krachtig, ongelooflijk krachtig is de energie die de wereld wordt ingestuurd. En onze liefde en zorg voor elkaar is ongelooflijk veel krachtiger dan hun angst. John Paul Rice, filmproducent van A Child’s Voice, een film over kinderhandel en rituele kinderoffers, die onlangs door Amazon werd gecensureerd en uit het programma werd verwijderd (7).

Waar is de armband?

Je kunt alleen zelf denken als je op zoek bent naar de informatie die je echt wilt vinden. Al het andere wordt geconditioneerd door de pr-industrie, die vandaag de dag bijna alle onderwijsinstellingen omvat. Vanuit dit oogpunt zou je kunnen denken dat ik een beetje verward ben geraakt met mijn aanpak. Dat zou je kunnen denken, maar dat is niet wat ik wil. Eerder heb ik dit artikel als een vaccin uit zijn geheel, het informatiegenoom, verdeeld om elk individu te kunnen vaccineren. Want nu is feitelijk bewezen dat niemand een inenting tegen het nieuwe doodsvirus nodig heeft. We zijn bijna allemaal geïmmuniseerd en onze immuunsystemen hebben deze informatie. Een mRNA-vaccinatie is eerder contraproductief en zal hoogstwaarschijnlijk talrijke auto-immuunreacties veroorzaken, en dus ziekten zonder kans op genezing. Maar eerst de dingen. Laten we eerst een reis terug in de tijd maken naar een tijd waarin medicijnen vooral eugenetica werden genoemd, want dat is wat een wereldwijde mRNA-vaccinatie waarschijnlijk gaat doen. En kijk allemaal eens naar de bronnen van deze tekst. Ze zijn uiterst belangrijk voor een volledig begrip van deze tekst, als u ze nog niet kent.

Ze klopte een beetje ingehouden op de deur. Kom binnen, zei de vriendelijke stem van de dokter. Ze opende de deur en liep onverstoorbaar naar de stoel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: