Grapperhaus’ huwelijk en het kinderfeestje..!!

grapperhaus’-huwelijk-en-het-kinderfeestje.!!

28-08-20 03:46:00,


x
x
Grapperhaus’ huwelijk en het kinderfeestje..!!

2020 WantToKnow.nl/be

x

En ja.. Het moest ervan komen. Dat de bedenkers van al die vrijheidsbeperkende maatregelen zélf in de fout gaan. Je dient je dan natuurlijk meteen als eerste af te vragen of die hele Corona-idiotie daadwerkelijk op ook maar iéts gebaseerd is..! Het is dan niet moeilijk, de door veel medisch-wetenschappers, juristen en ethici geuitte klachten te omarmen, dat deze Corona-idiotie VOLLEDIG MISPLAATST en uit de HAND GELOPEN is..!

Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar zouden WA & Maxima, overheidsdienaren-bij-de-vleet en mensen als Femke Halsema, wérkelijk overtuigd zijn van de heftigheid van Corona, de fout maken om dichtbij mensen te komen EN DAN OOK NOG EENS ZÓNDER MONDKAPJE..??

Afgelopen zaterdag is Ferd Grapperhaus in het huwelijk getreden in het stadhuis van Bloemendaal. De foto’s zijn bekend waarschijnlijk, maar hieronder hebben we er een versie van geplaatst. SAMEN met een andere foto, die op DEZELFDE DAG werd gemaakt, zaterdag 22 augustus 2020. Bij de een betreft het een feestje van een minister, de Minister van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden nota bene, en het andere plaatje laat een foto zien van een door politiemensen bestormd feestje, dat werd gehouden voor een kind van 3 jaar.

In Haarlem, nota bene enkele kilometers van het stadhuis in Bloemendaal.. Hoe wrang wil je het hebben en hoe duidelijk is de agenda achter beide plaatjes..?? Laten we je eerst het bericht in het Haarlems Dagblad zien, over het kinderfeestje.. Kijk naar de disproportionaliteit waarmee de politie meent orde op zaken te moeten stellen..!

Dit voorval gebeurde zaterdagavond 22 augustus, waarbij tientallen agenten, drie hondengeleiders en diverse gemeentelijke handhavers, aan het begin van de avond een einde maakten aan een kinderfeest. De emoties liepen hoog op, maar niemand werd gearresteerd. In een reactie zegt de gemeente Haarlem, dat aan dit optreden, meldingen van geluidsoverlast ten grondslag lagen, dat de geldende coronamaatregelen niet in acht werden genomen en.. er geen melding was gedaan van het feest. Dat de eerste waarschuwing was genegeerd, waarna het feest dus uiteindelijk op deze wijze werd beëindigd.

De mensen op het feestje waren vooral verontwaardigd over de manier waarop de politie met wapenstok heeft ingegrepen. Kimberly (19) laat een lelijke striem op de rechterarm zien,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: