Feiten over Covid19 | Corona..!

feiten-over-covid19-|-corona.!

29-08-20 09:37:00,


X
X
Feiten over Covid19 | Corona..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

We worden doodgegooid met informatie, wetenschappelijk medisch feiten, die gebaseerd zijn op wereldwijd-verspreide, wetenschappelijke onderzoeken/publicaties. Dus via het internet wordt deze ‘ergens’ ter wereld verkregen wijsheid gedeeld tussen wetenschappers, waarop elke wetenschappelijke medicus weer zijn visie/perspectief heeft. Er ontstaat dus meer verdeeldheid dan eenheid, bij het interpreteren van Corona-Covid19-onderzoek. Kortom, kijk eens naar de idiotie van de mondkapjes-die-niet-werken,-maar-waarvan-het-toch-niet-waar-kan-zijn,-dat-ze-NIET-helpen.. EN NEE, hoeveel onderzoek ook gedaan, ze HELPEN NIET. Maar wel toestaan dat je gemuilkorfd wordt..? Doe je dan niet net zo hard mee, met het bekrachtigen van NIET-WETENSCHAPPELIJKE maatregelen..?

Is ANGST niet gewoon de basis van de situatie waarin we terecht gekomen zijn..?? Jazeker, onze EIGEN instelling maakt dat we onze kracht/macht uit handen geven, gebaseerd dus op angst..! Zou je zélf tot een realistische inschatting van de risico’s kunnen komen? Natuurlijk wel, als je een beetje je best doet om de feiten, die door deskundigen uit verschillende disciplines bijeengebracht zijn, te bestuderen. Dat hebben we gedaan, inclusief volledig de onderwerpen en conclusies van referenties en links te voorzien.Dus hebben we het hier voor je op een rijtje gezet:


– DE FEITEN OVER COVID-19 –

  1. Volgens de laatste immunologische en serologische studies is de letaliteit/dodelijkheid van Covid-19 (IFR) in totaal ongeveer 0,1% (HIER) en ligt dus in de orde van grootte van een hevige griepgolf (HIER).
    x
  2. In landen zonder lockdown, zoals de VS, Groot-Brittannië en ook Zweden,  ligt de mortaliteit sinds het begin van dit jaar in het bereik van een hevige griepepidemie (HIER); in landen als Duitsland en Zwitserland liggen de sterftecijfers in het bereik van een milde griepepidemie.
    x
  3. Het overlijdensrisico voor mensen op schoolgaande en werkende leeftijd – zelfs in de hotspots dezer aarde – is ongeveer hetzelfde als het risico van een dodelijk ongeval tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer (HIER). Het risico werd aanvankelijk overschat omdat mensen met milde of géén symptomen niet werden meegeteld.
    x
  4. Ongeveer 80% van de positief geteste mensen vertoont geen symptomen (HIER) (= asymptomatisch). Zelfs in de leeftijdsgroep van 70 tot 79 jaar zijn ongeveer 60% (HIER) van de mensen asymptomatisch.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: