Plandemic, casedemic – en de spoedwet die onze vrijheden bedreigt | Stichting Vaccin Vrij

plandemic,-casedemic-–-en-de-spoedwet-die-onze-vrijheden-bedreigt-|-stichting-vaccin-vrij

29-08-20 05:47:00,

Op 19-08-20 berichtten wij u over de film ‘Plandemic – Indoctornation’ – een film die de drijvende krachten onthult achter de vaccinatieagenda. De rol van de WHO, Bill Gates, Tedros Adhanom, Dr. Anthony Fauci, de mainstream media, de hightech-bedrijven van Silicon Valley, de farmaceutische industrie en vele anderen die betrokken zijn bij de plandemie komen aan de orde. Zeer de moeite waard voor waarheidszoekers! U kunt de film hier bekijken: www.londonreal.link/movie

Op dit moment wordt de Plandemic in stand gehouden door de Casedemic.

Casedemic, of te wel ‘aantaldemie’

Het onderstaande filmpje legt goed uit hoe deze strategie van het voort laten duren van de ‘pandemie’ in zijn werk gaat.

 
Het verschil tussen een epidemie en een ‘aantaldemie’ is voor velen door het bizarre coronabeleid al duidelijk geworden. Ook in Nederland is er sprake van een aantaldemie. In maart en april was er gedurende een aantal weken een ‘COVID-19 uitbraak waarbij ziekte en sterfgevallen geregistreerd werden. In die tijd werd er weinig getest. Op het moment is er nauwelijks ziekte en sterfte, maar er wordt veel meer getest (PCR).

Eigenlijk zouden we op basis van de ziekte-, en sterftecijfers kunnen concluderen dat de epidemie voorbij is, maar de toename aan testen zorgt ervoor dat de ‘pandemie’-angst aangewakkerd kan blijven worden. De maatregelen worden op basis van het aantal positief geteste mensen zelfs opgevoerd.

 

Geen wonder dat er wordt gesproken van een ‘casedemie’ of te wel ‘aantaldemie’. Het is te ziek voor woorden. De overheid blijft als een op hol geslagen paard achter de WHO en de lobbyisten van de farmaceutische industrie aanrennen. De criteria om de paniek aan te zwengelen blijven maar veranderen: eerst was het probleem het tekort aan IC-bedden, toen ging het om het aantal sterfgevallen, daarna over het aantal ziektegevallen en nu, bij gebrek aan al het voorgaande, is het aantal besmettingen de reden voor hernieuwde paniek. Een paniek zonder geldige reden, want de ziekenhuisopnames en sterfgevallen lopen niet gelijk op met de toename aan besmettingen. En het is duidelijk dat het RIVM deel uitmaakt van de strategie. Wanneer zijn we ertoe over gegaan om gezonde mensen te gaan testen? En waarom worden deze mensen ‘patiënten’ genoemd?

Een bewuste burger postte dit op Facebook.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: