Slimme burgers doen onderzoek en trekken hun conclusies | Stichting Vaccin Vrij

slimme-burgers-doen-onderzoek-en-trekken-hun-conclusies-|-stichting-vaccin-vrij

29-08-20 05:47:00,

De 1,5 meter lijkt gebaseerd te zijn op een politieke agenda, en niet op een medische noodzaak, noch op een transparante wetenschappelijke onderbouwing. Er wordt ons verweten dat we niet gehoorzaam zijn, maar de 1,5 meter-maatregel houdt geen stand voor wie zelfstandig onderzoek doet en kritisch nadenkt over de feiten die de afgelopen tijd boven water zijn gekomen. Met dank aan Ilona Lambeek voor haar onderzoek en het delen van haar conclusies. De bronnenlijst vindt u onderaan dit artikel. Denk mee, denk na.

Als ik GEEN 1,5 mtr. afstand houd wanneer jij dat niet van mij vraagt en de overige maatregelen niet hanteer, dan wil ik dat je dit weet:

• Ik ben slim genoeg om uit te zoeken en te weten dat er voor de 1,5 meter maatregel geen wetenschappelijk bewijs of onderbouwing te vinden is.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat er wel wetenschappelijk bewijs of onderbouwing bestaat dat hoest en niesdruppels wel acht meter ver kunnen reiken.

• Ik ben dus slim genoeg om te weten dat de 1,5 meter maatregel geen virus gaat tegen houden wanneer je daardoor ziekte of een verminderd immuunsysteem vatbaar voor bent.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat de cijfers op het Corona Dashboard van de Rijksoverheid niet de maatregelen rechtvaardigen die ons door de overheid worden opgelegd en dat het een epidemie betreft en geen pandemie.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat positive testen geen besmette Corona patiënten zijn zoals ze nu door de media en overheid genoemd worden, maar dat het positieve PCR testen zijn die niet kunnen bepalen of iemand besmet is met o.a. het influenza-, rhino-, of coronavirus.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat virussen er altijd zullen zijn. Dat er altijd mensen door getroffen zullen worden. Dat het coronavirus al meer dan 40 jaar bestaat. Dat het tot op heden nog niet gelukt is daar een vaccin voor uit te vinden. Dat virussen (snel) muteren en dat er daardoor voor virussen nooit een goed werkend vaccin gevonden kan worden.

 
• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat het veelvuldig volgen van deze maatregelen (handen wassen met antibacteriële gel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: