Massale demo’s voor vrijheid in Berlijn en Londen met Kennedy en Icke – De Lange Mars plus

massale-demo’s-voor-vrijheid-in-berlijn-en-londen-met-kennedy-en-icke-–-de-lange-mars-plus

30-08-20 09:05:00,

Berlijn, 290820 om 14.30 uur

Zaterdag 29 augustus gaat de geschiedenisboeken in als protestdag voor vrijheid met massale demo’s in Berlijn en Londen. (maar ook in Parijs, Argentinië, Canada, Polen, Wit-Rusland, enzovoort). Naar schatting zijn meerdere miljoenen mensen in Berlijn op de been en tienduizenden in Londen. Kennedy en Icke spreken de menigte hartstochtelijk toe.

Allerlei acties voorafgaand aan de grote Berlijnse demo bedoeld om demonstranten te ontmoedigen naar de Duitse hoofdstad te komen, lijken niet te hebben gewerkt. Zelfs rond 13 uur stuurden ze het nieuws de wereld in dat de demo afgelast is.  Gelukkig zijn vrijheidsvoorvechters dit soort trucs van overheden zo langzamerhand gewend.

Nieuws over de beeindiging van de demo pakt de NOS gretig op. Ook melden zij zelfs op Teletekst dat er zo’n 18.000 betogers aanwezig zijn.

Prachtig beeld van de massaliteit van de demonstratie van Berlijn.


David Icke

Icke is verbannen van Facebook en Youtube en mag evenmin Australië inreizen, omdat dit land hem beschuldigt van antisemitisme. Desondanks heeft hij wereldwijd een grote aanhang opgebouwd in zo’n dertig jaar tijd. Hij is tegenwoordig onder andere te vinden op MeWe. Tijdens de Londense demo legt hij uit in het kort waar het volgens hem om draait, daarbij toegejuicht door enthousiaste demonstranten.

Icke spreekt van een dodelijke ziekte die rondwaart door het land, dat is fascisme. Dit wordt gerechtvaardigd door de illusie van een pandemie covid-19. Hij ziet dat een lang geleden geplande agenda wordt uitgerold. Dit gaat volgens hem niet stoppen als we de psychopaten die hierachter zitten hun gang laten gaan.

Wij kunnen het stoppen, want wij hebben de macht. Ze willen ons doen geloven dat de autoriteiten de macht heeft, maar zij hebben geen macht. Alleen als wij hen die geven.

De wereld wordt bestuurd door een klein clubje mensen die hun agenda opleggen aan miljarden. We kunnen hun macht doorbreken door op te staan.

Wij willen vrijheid en niets minder. Tot slot roept hij nog de politie op zich aan te sluiten bij de mensheid en te stoppen met het dienen van de psychopaten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: