De toespraak van Robert F. Kennedy Jr.: een historische dag in Berlijn – 29.08.2020

de-toespraak-van-robert-f-kennedy-jr:-een-historische-dag-in-berlijn-–-2908.2020

31-08-20 09:55:00,

ShareTweet

Subscribe

Read Time:6 Minute, 10 Second

Robert F. Kennedy Jr.Het was een historische dag gisteren in Berlijn toen Robert F. Kennedy Jr. in 1962 op dezelfde plaats sprak als zijn oom John F. Kennedy. JFK en de vader van Robert F. Kennedy Jr, Robert F. Kennedy Sr., de broer van JFK, werden vermoord, waarschijnlijk door de “deep-state”, waar we tot op de dag vandaag nog mee te maken hebben, de poppetjes veranderen, onze vrijheid is weg en kapitaal is de ‘god’ van de ‘deep-state’!

Zaterdag 29 augustus 2020 moet in de geschiedenisboeken staan ​​als een historische dag voor de ‘vrijheid’ van Europa. We moeten het in een bredere context zien. De COVID-19 lockdown en harde maatregelen zijn de laatste dingen die nodig waren om duizenden op de been te krijgen. Europa, ook Duitsland, is verwikkeld in veel oorlogen in het Midden-Oosten. Ook kwamen er in 2015 veel vluchtelingen naar Duitsland, ongeveer een miljoen of meer, die trouwens nog steeds komen. Veel Duitsers kunnen er niet meer tegen. Alle beperkingen vanwege een pandemie die niet bewezen is, de toenemende criminaliteit in de grote steden vanwege Arabische clans, vluchtelingen en nu rebelleert de jeugd in veel steden die hebben geen enkel perspectief, vanwege de zogenaamde COVID-19-pandemie. Het is genoeg met de COVID-19-leugens! Ook was het recht om te demonstreren een probleem, en hoe komt het dat Duitsland en trouwens de hele EU, demonstraties in Wit-Rusland steunt zonder te spreken over maskers en hygiënevoorschriften? Ook de leugens van de EU, de enorme leugens in de MSM dat alle demonstranten nazi’s of ‘Reichsburgers’ zijn, moeten worden ontkracht. Het merendeel van de demonstranten zijn NORMAAL (niet gek zoals de media beweert), goed gehoorzame burgers die genoeg hebben van de leugenachtige Corona-politiek. COVID-19 is gepolitiseerd en ver voorbij de realiteit van een pandemie!

Ook zou Europa en vooral Duitsland, zich rot moeten schamen voor het niet verwelkomen van de neef van een belangrijke Amerikaanse president, John F. Kennedy, die werd vermoord, zoals zijn broer Robert F. Kennedy Sr. Robert F. Kennedy Jr. kwam via een uitnodiging van ‘ärtze fur äufklarung‘ aan in Duitsland en hield een historische toespraak die de burgers van Europa de moed gaf om voor echte vrijheid te vechten!

Toespraak Robert F.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: