Op naar Berlijn – Laten we onze beschaving redden | Door Hermann Ploppa | KenFM.de

op-naar-berlijn-–-laten-we-onze-beschaving-redden-|-door-hermann-ploppa-|-kenfm.de

31-08-20 08:56:00,

Of het nu gaat om een grote centrale demonstratie of 6.000 kleine demo’s: Berlijn wordt een bevrijde zone!

Een commentaar van Hermann Ploppa.

Een paar maanden geleden zouden we hier nooit van gedroomd hebben. We zitten midden in de spannende maalstroom van de wereldgeschiedenis. En weer Berlijn, deze keer op 29 augustus 2020. Als de machtigen en de rijken ons niet massaal een duwtje in de rug geven, zullen we in het hart van Berlijn laten zien dat we een kritische massa zijn. Dat we niet zomaar vertrapt kunnen worden.

We zijn veroordeeld, nee: we zijn geroepen om niet langer de „idioten van de geschiedenis“ (Rudi Dutschke) te zijn. We geven onszelf de macht. Bedankt, we hebben geen leiders meer nodig. Daarom komen we massaal bijeen in Berlijn.

We hebben geen legers meegenomen. Geen wapens. Alleen onze lichamen, onze wil, onze zielen.

We worden niet gereduceerd tot biorobots. Daarom worden we belasterd, voorgelogen en belachelijk gemaakt. gecriminaliseerd. Onze getuigenis stond op zijn kop. Het recht op vrijheid van meningsuiting uit de basiswet is waarschijnlijk al dood? Dat kan niet.

We zullen het niet opgeven. Want we zien met groot ongenoegen en met nog grotere bezorgdheid dat een criminele kliek onze beschaving en onze menselijke samenhang zonder enige noodzaak vernietigt. Onze voorouders hebben zich tot slaaf gemaakt om een betere wereld voor zichzelf en nog meer voor ons op te bouwen.

Nu wordt het eigendom van het volk al tientallen jaren op gigantische schaal in beslag genomen door kleptocraten. Ze hebben gegokt en gegokt aan de roulettetafel. De zogenaamde Duitse hereniging was een dambreuk. De eigendommen van de Oost-Duitsers gingen in particuliere handen. En dit was de wake-up call voor de inval in het hele herenigde Duitsland. De daaropvolgende desolidarisatie leidt nu tot oorlog tegen onze zwakkeren: Kinderen, ouderen en gehandicapten worden blootgesteld aan een ongekende brutale agressie. Waardevolle werknemers worden ’s nachts ontslagen, simpelweg omdat ze aandringen op de mensheid.

Nee, we betalen niet terug in natura. Haat en wraak zijn niet onze wereld.

Maar het is de hoogste tijd, beleefd maar vastberaden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: