Vleermuizenvirus? ONZIN! Het is MAN-MADE..!!

vleermuizenvirus?-onzin!-het-is-man-made.!!

31-08-20 09:13:00,

x
x
Vleermuizenvirus? ONZIN!
COVID-19 is MAN-MADE..!!

2020 ©WantToKnow.nl/be
x

De kop boven dit artikel zegt genoeg. Keihard al bewezen door Nobelprijswinnaar prof.dr. Luc Montagnier. En voor de goede orde: er zijn vele virologen die dezelfde beweringen doen als prof. dr. Luc Montagnier. Het is daarbij duidelijk, dat het NIET gaat om het ‘copy pasten’ van de bevindingen van Montagnier. Deze virologen geven verklaringen af, onafhankelijk van elkaar en worden vervolgens door de ‘officiële staats-virologen’ gekleineerd. Het gaat volgens deze ‘kenners’ om een geval van de zg. zoönose (een van dieren op mensen overgedragen ziekte). De markten in China zijn de schuldigen.. Een plausibel verhaal, want vleermuizen kunnen inderdaad virussen muteren. MAAR HELAAS VOOR DE BIG-PHARMA-GESPONSORDE ‘DESKUNDIGEN’, zijn deze dieren niet in staat virussen op DNA/RNA-niveau te muteren..! En dat blijkt hier het geval..!

En bovendien, kijk je verder, dan blijkt dat de ‘officiële’ virologen, die het vleermuizenverhaal verkopen, allemaal -op een of andere manier-  gelinkt zijn aan Big Pharma. En we weten het inmiddels: tegenstemmers worden niet geduld in de verrotte mainstream media. Media die de halve waarheid vertellen, waardoor ze niet of nauwelijks op hun gedrag aangesproken kunnen worden, want ze liegen niet, ze laten dus essentiële zaken weg..!

Maar besef dat de bewust vertelde halve waarheid vaak érger is, dan een hele leugen..! Zaken weglaten, bewust, is een bijzonder laakbare handeling. De persoon/instantie die dit doet, heeft immers BEWUST dit deel van de waarheid, van het verhaal achtergehouden. Het vleermuizen-fabeltje rondom het ontstaan van het vermeende COVID-19, blijft een eigen leven leiden. Ondanks de waarheid, dat AL LANG ONTDEKT IS, dat COVID door de mens gemaakt is. Eerder plaatsten we hier op de site een artikel over deze ontdekking van prof. dr. Luc Montagnier. Klik op de afbeelding hieronder als je dát artikel wilt bekijken/lezen.


Een viroloog van onbesproken gedrag gaf deze tekst toen hem werd gevraagd,
hoe het dat COVID-19-virus nu in elkaar zit:

“Er is voor mij ook geen enkele twijfel: dit is GEEN natuurlijk virus.
Je kunt het zelfs classificeren als een ‘ biologisch wapen’.”

Het interview met dr. Luc Montagnier.
We laten het Frans-talig interview hier zien; ook wij zijn de Franse taal niet machtig genoeg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: