Draconische lock-down maatregelen in Australië – zou dat in Nederland kunnen gebeuren? | Stichting Vaccin Vrij

draconische-lock-down-maatregelen-in-australie-–-zou-dat-in-nederland-kunnen-gebeuren?-|-stichting-vaccin-vrij

31-08-20 10:18:00,

Cassie Koutras postte op facebook het onderstaande bericht:

“Ik leef momenteel onder communistisch bewind hier in Victoria, Australië. We hebben fase 4 restricties. We kunnen ons huis niet verlaten voor meer dan één uur lichaamsbeweging per dag – alleen! Niet meer dat één persoon mag naar de supermarkt per dag; we hebben vlees en voedseltekorten. ALLE bedrijven zijn (tijdelijk) gesloten. Je hebt vergunningen nodig om te reizen en essentieel werk te mogen doen; je moet langs verschillende check-points om ergens naartoe te gaan en documenten kunnen overleggen; bijvoorbeeld om aan te geven waar je woont. We mogen niet meer dan 5 km verwijderd zijn van ons huis en hebben een uitgaansverbod van 20:00 uur ’s avonds tot 05:00 ’s ochtends. Boetes van 100,000 Australische dollar voor bedrijven die de regels overschrijden – per persoon! Het leger en de politie gaan van deur tot deur om woningen te controleren. Google alstublieft wat er hier gaande is… we hebben hulp nodig!”

Het riep veel reacties op vanuit de hele wereld. Cassie Koutras en Alona Lahn worden geïnterviewd door Laura-Lynn Tyler Thompson over de draconische maatregelen in Australië. Hoe is dit mogelijk, en zou het hier ook kunnen gebeuren?

(geen Nederlandse ondertiteling, maar u kunt rechtsonder in uw scherm een automatisch gegenereerde Engelse ondertiteling aanzetten)
 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: